- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Carole de iyi değil benim nazarımda hala.
Vasat oynadı son 1.5 ay hariç.
Nereden baktığına göre değişir. Hedef şampiyonluk ise kötü 5. lik ise iyi.
manasizca 1 post
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole de iyi değil benim nazarımda hala.
Vasat oynadı son 1.5 ay hariç.
Nereden baktığına göre değişir. Hedef şampiyonluk ise kötü 5. lik ise iyi.
manasizca 1 post
Sakatlık sonrası kötü durumda döndü. Sezon başı hazırlık maçları dışında beğenmedim pek. Son 1.5 ay formu iyiydi. Öyle devam ederse iyi şerhini koydum.
Yalnız oyun karakteri olarak bu tarzı pek beğenmiyorum, saha da fazla soğuk duruyor. 1-2 tane olabilir en fazla takımda. Bizde sayısı çok olduğu için yavan geliyor takım. Heyecanı eksik gibi.
tek faydali topcumuzdu ula
ha bi de podolski var o da sezonun yarisinda fln iyidi
Srfydn etoo gs de demisti patladi mi
Güntekin gencer geyiğine söyledi.Onu da dursun gerçek zannetti.Öyle bir başkanımız var ki 10 yaşındaki çocuk gibi rahatça kandırılıyor.Bakkal işletemeyecek adama spor klübü teslim ettik.
Yok başgaan gayet iyiler. Euro 16 da playoflarda macarlara elenmişlerdi.Norveç şu an futbol olarak kötü durumda. Bizim gidip orada bile direkt 11 olmayan Linnes'ten sonra başka bir ismi almamız bence yanlış yol.
İskandinav futbolunun şu an İzlanda tarafından sürüklendiği bir dönemdeyiz.
Geçen sezon Denizli denen kabzımal geldikten sonra oynadığımız orta oyunu kıvamı futbol sonrası yanılgıya düşmek kolay.
8. olduğumuz sezon dahil en kötü maçlarımızı geçen sezon çıkardık JOR gelene kadar bana göre.
Carole ile ilgili büyük konuşmam bu sebeple. 2010-2011'de ki Culio veyahut Kazım effect gibi bir etki de olabilir. Culio'yu da beğenen çoktu o dönem.
neyini begenmiyon ki
herif herseyi iyi yapiyo