Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sakatlık sonrası kötü durumda döndü. Sezon başı hazırlık maçları dışında beğenmedim pek. Son 1.5 ay formu iyiydi. Öyle devam ederse iyi şerhini koydum.

Yalnız oyun karakteri olarak bu tarzı pek beğenmiyorum, saha da fazla soğuk duruyor. 1-2 tane olabilir en fazla takımda. Bizde sayısı çok olduğu için yavan geliyor takım. Heyecanı eksik gibi.

Sakatlık sonrası kötü durumda döndü. Sezon başı hazırlık maçları dışında beğenmedim pek. Son 1.5 ay formu iyiydi. Öyle devam ederse iyi şerhini koydum.

Yalnız oyun karakteri olarak bu tarzı pek beğenmiyorum, saha da fazla soğuk duruyor. 1-2 tane olabilir en fazla takımda. Bizde sayısı çok olduğu için yavan geliyor takım. Heyecanı eksik gibi.

tek faydali topcumuzdu ula
ha bi de podolski var o da sezonun yarisinda fln iyidi

Sneijder, Muslera, Podolski gibi kilit adamlar satılmamak şartıyla Carole, Linnes, Johansen gibi adamlar eksik parçaları tamamlayabilir. Ama sağlam bir santrafor ve ön libero şart.

tek faydali topcumuzdu ula
ha bi de podolski var o da sezonun yarisinda fln iyidi

Geçen sezon Denizli denen kabzımal geldikten sonra oynadığımız orta oyunu kıvamı futbol sonrası yanılgıya düşmek kolay.

8. olduğumuz sezon dahil en kötü maçlarımızı geçen sezon çıkardık JOR gelene kadar bana göre.

Carole ile ilgili büyük konuşmam bu sebeple. 2010-2011'de ki Culio veyahut Kazım effect gibi bir etki de olabilir. Culio'yu da beğenen çoktu o dönem.

sütümü içip yatıcam.delaney ve mvilla'yı alırız inşallah.by

Güntekin gencer geyiğine söyledi.Onu da dursun gerçek zannetti.Öyle bir başkanımız var ki 10 yaşındaki çocuk gibi rahatça kandırılıyor.Bakkal işletemeyecek adama spor klübü teslim ettik.

O kadar da değil bir bak özgeçmişine istersen. Sorun bakkal yönetememesi değil her şeyi kendi yapması. Yönetimde herkesi karşısına alması. Şimdi de futbolcuları tabi..

Norveç şu an futbol olarak kötü durumda. Bizim gidip orada bile direkt 11 olmayan Linnes'ten sonra başka bir ismi almamız bence yanlış yol.

İskandinav futbolunun şu an İzlanda tarafından sürüklendiği bir dönemdeyiz.
Yok başgaan gayet iyiler. Euro 16 da playoflarda macarlara elenmişlerdi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Johansen'i aramizda izleyen varmi,yok.

O yüzden sallamayalim lütfen

fenere karsi oynamis youtube dan izleyelim bakalim

Celticliler göbek atıyor

Bizimkiler geliyo diye seviniyor :D

Artık tipe göre oyuncu yargılıyoruz sanırım :D

Geçen sezon Denizli denen kabzımal geldikten sonra oynadığımız orta oyunu kıvamı futbol sonrası yanılgıya düşmek kolay.

8. olduğumuz sezon dahil en kötü maçlarımızı geçen sezon çıkardık JOR gelene kadar bana göre.

Carole ile ilgili büyük konuşmam bu sebeple. 2010-2011'de ki Culio veyahut Kazım effect gibi bir etki de olabilir. Culio'yu da beğenen çoktu o dönem.

neyini begenmiyon ki
herif herseyi iyi yapiyo

Johansen'i niye bu kadar abarttınız anlamıyorum. Yedek olarak geliyor sonuçta. Önemli olan ön liberoya iyi bir isim almak.

neyini begenmiyon ki
herif herseyi iyi yapiyo

Pas oyununda ikna olmadım. Defansif olarak başarılı.

Ben dribblingi kuvvetli yapan oyuncu seviyorum kanatlarda.

Hakan Ünsal, Ergün Penbe mi dersen Ünsal'ı seçerim mesela. Seviye yükselince sıkıntılıydı bir de. Şampiyonlar Ligi maçlarında onun taraftan çok akın yemiştik. Tabi bunda beraber oynadığı hucümcunun da payı var.

Sneijder-Yasin-Carole hattı da ofansif olarak iyi etki bırakmadı genele baktığımda.

Form durumundan olabilir ama

Telles-Yasin-Sneijder daha aynı bir dili konuşuyordu gibi geliyor sahada.

Ben biraz garibim bu konularda sanırım.

Cardiffden Gunnarsson ve Osmanlı'dan Badouyu alırsak orta sahayı oldukça güçlendirmiş oluruz
TS Badouyu almaktan vazgeçmiş herhalde. Sabri Umut Donk ve üstüne 1-2m avro vererek onu satın alalım artık.

Gunnarssonın sözleşmesi 2018da bitiyor ve piyasa değeri 2-3m avro

Sneijder ----- Badou

----- Gunnarsson ---

SON DAKIKA : Sneijderin menajeri Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılacağını söyledi. Çin, İtalyan, İngiliz takımlarının ilgisi var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt