Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoksa butun bu sneijderin gıtme ısı rıkerınkı ıstıfa ettırme olayı bir adanalının işimi... ben kakayı ıstıyorum dıyerek wes ı ıstemeyen adam sımdı gelırken onu yolluyor mu.. jon snow dırılıp kral oldugu gıbı ft yenıden yukselıge gecıp gsnın basına gecebılecek mı

@Ozan Puki
Iron-Throne-jon-snow-21714917-1280-720.jpg
Bunla ilgili bir konu açmıştım recepcim mağlesef bu olucak gibi

Terim dışardan yönetecek kulübü bende öyle bir izlenim var

Terimin adamı yeni T.D müz olabilir

Kim olabileceği konusunda şüphelerim var

Yüksel E. Koyun ve Sinan Bilgin kuştur banlamayan kuş sevicidir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

transfer hamleleri o kadar iyi ki şu ana kadar 3600 kombine satılmış!!!

Kokorin disiplin cezasi aldi ve PAF takimina yollandi (Zenit)

Yıllardır aziz' le dalga geçiyoruz, bizim ajanımız gibi çalışıyor diye.

Şimdi bu dursun denen baş harfini bile büyük yazmaya değmeyecek adam geldi başımıza. aziz' i getir bu kadar düşmanlık yapmazdı, bu şekilde zarar vermezdi kulube..

Eskiden forum daha iyiydi. Bu yönetimle de alakalı tabii. Ancak üyeler de buna bir etken. Forumun yarısı troll dolmuş. Eskiden biri konu dışı mesaj atsa modları bırakın üyeler bile uyarırdı.

Eskiden forum daha iyiydi. Bu yönetimle de alakalı tabii. Ancak üyeler de buna bir etken. Forumun yarısı troll dolmuş. Eskiden biri konu dışı mesaj atsa modları bırakın üyeler bile uyarırdı.

Gerçekten o troller sıktı artık.Kendilerine sövdürmekten zevk alıyorlar.Hani herşeyi biliyorlar ya kalan kombineleri de kendileri alsın paraları bol herhalde sırf trollük uğruna karşıt görüş verip insanların sinirlerini geriyorlar.

Gerçekten o troller sıktı artık.Kendilerine sövdürmekten zevk alıyorlar.Hani herşeyi biliyorlar ya kalan kombineleri de kendileri alsın paraları bol herhalde sırf trollük uğruna karşıt görüş verip insanların sinirlerini geriyorlar.
En sinir bozucu tarafı ise geçen senelerde nefes aldırmayan modlar, şimdi ortalıkta yok.

S.a,

sneijder kendisi gitmek istemedigi surece s-a-t-i-l-a-m-a-z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt