Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin en iyi scoutlari Bursasporda çalışıyorlar
Ve de en iyi altyapısı bursada..kozmopolit bir şehir olduğu için balkan göçmenleri fazladır..altyapı hocaları da o disiplinden geldikleri için şehirdeki irili ufaklı bütün amatör takımları incelerler..altyapı tesisleri anadoluda en iyisi.sanırım enes ünal röportajında bahsetmişti bunlardan

Son düzenleme:
Ve de en iyi altyapısı bursada..kozmopolit bir şehir olduğu için balkan göçmenleri fazladır..altyapı hocaları da o disiplinden geldikleri için şehirdeki irili ufaklı bütün amatör takımları incelerler..altyapı tesisleri anadoluda en iyisi.sanırım enes ünal röportajında bahsetmişti bunlardan

Bursa dan başka birşey de çokça çıkıyor.

aslinda ayni sucu Bayern menajeri uli honnes isledi , alman devleti affetmedi hem kacirdigi verginin katbe katini aldi hemde 2 sene icerde yatti...vergi konusunda almanya cok kati adam öldürsen daha iyi :) konulari karistirdim pardon modlar düzeltirse sevinirim edit :)

Son düzenleme:
aslinda ayni sucu Bayern menajeri uli honnes isledi , alman devleti affetmedi hem kacirdigi verginin katbe katini aldi hemde 2 sene icerde yatti...vergi konusunda almanya cok kati adam öldürsen daha iyi :) konulari karistirdim pardon modlar düzeltirse sevinirim edit :)

doğru konuya yazarsan seviniriz

Bu yönetimin kesinlikle transfere bulasmamasi lazim. Daha büyük felakete yol acabilir bunlarin transfer yapmasi.

Dursun Özbek ve yönetimi truva atidir ve hepsi haindir. Bu hainler defolup gidene kadar da taraftarin boykot önerisine sonuna kadar katiliyorum.

Boykot etmek, iyi gün taraftari olmak degildir. Aksine Galatasaray´in gelecegini düsünmektir.

Bu hainler gidene kadar kombine, forma, igne iplik bile alinmamali.

Ben böyle hain, böyle capsiz, böyle amatör bir yönetim görmedim.

Bu ultrAslan liderleri de ne menfaatci adamlarmis be arkadas. Ünal Aysal´a bile isyan eden belesciler, tarihin en rezil en hain Baskanina tek laf etmiyor arkadas. Inanilir gibi degil.

Normalde ligde transferlere ilk once bizim baslamamiz lazimdi ama malesef takim 2 yildir yerlerde surunuyor. Ne baskan var, ne yonetim var, ne sportif direktor var, ne teknik direktor var, ayni hamit'in dedigi gibi ''istikrar yok''.

Rakiplerden 30 puan fark yemisiz, teknik direktor aramak icin de fazlasiyla zamanimiz varken, temmuz'da belli oluyor... takimda hala 7-8 tane gidecek cöp gitmedi, once ilk 11'e transfer yapilmasi gerekirken alternatif transferler yapildi, bir baskan milyonlarca taraftari olan, turkiye'nin en buyuk takimini ne hale getirdi, fatih hocamizin dedigi refleks nerdeee, nerde o refleks?

Oyle medya'dan, televizyon'dan elestirmek kolay, işi yapin işi...

Sneijder bence gitti bu zamana kadar gelmedigine gore.

Bence bu sene hic transfer yapmayalim. Dursun azicik olan paramizi carcur etmesin. Bu sene Dursun transferleriyle zaten ligi max 5. bitiririz. Boyle gielim sezona dursun gidene kadar kasada para biriksin en azindan

TRANSFER - Inter, Ever Banega ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt