Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kornelyüs geçen sene 23 maçta tamı tamına 5 gol atmış. Evet tam 5 gol say say bitmez. Neymiş 1.93 boy varmış. Devede de boy var.
Adam pivot forvet. Burak çok gol atar beğenilmez pivot alınacak olur beğenilmez gidin Bayern'i Real'i tutun

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cornelius bizim ligde 15 gol atar en az

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu yorumlarından dolayı senin Fenerli olduğun iddaa ediliyor Salih Onurlu, buna karşı ne diyorsun?

4 cevabim var.

1- Ben goruslerimi soyluyorum. Tarzimda bu. Galatasaray sevgisi baska birsey ancak burada birsey tartismak baska. Ben bu yasimda Galatasaray kaybettiginde oturup agladigimida bilirim. Eger Galatasaraylilik Skrtel bizim gundemimizdeyken vay efendim cok iyi oyuncu kesin alalim deyip fener aldiginda ohh cok para bayildilar, zaten teknigide zayifti gibi yorumlar yapmaksa ben oyle Galatasarayli degilim ve de olmayacagim.
2- Yanlis gordugum ne varsa soylerim. Kendi takimim yada renktasim olmasi yanlis gordugum birseyi burada yazmami engellemez. Bilakis daha sert yazarim.
3- fenerbahce ezik ve loser bir kluptur. Burasini kimseyle tartismam. Ancak transfer isinde bizden daha basarili olduklarini dusunuyorum. Isteyen beni fenerli ilan edebilir. Son 15 yilin en az 13 unde fenerin kurdugu kadro bizden iyidir aramizda ciddi butce farki olmamasina ragmen. Mesela gecen sene fenerin kurdugu kadroyu biz kursaydik muhtemelen 90 li puanlarla sampiyonduk. Biz Yasin gibi bir kazmayi yildiz yapip sampiyon olmus takimiz.
4- Ayrica fenerbahceli olsam sivri cikinti yorumlar yapmam. Eger gercekten fenerbahceli olsam bu kadar sivri yorumlarla 4000 mesaja kadar barinamazdim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Fener geçen sene az gol yedi de, hangi maçlarda az gol yedi, esas ona bakmak lazım. Kritik maçların birçoğunda fb defansı tabiri caizse sçıtı. Hobbit Olcan bile çıktı kafayla gol attı bunlara. Futbolda az gol yemek daha önemli. Bak biz çok attık diyorsun ama ligi kaçıncı bitirdik? Onlar az gol yiyerek kaçıncı bitirdi? Ona bakmak lazım.
Bizim ligte kritik maclardan daha cok genele bakmak lazim cogu anadolu macinda gol yemeyerek ligi ilk 2 de bitirdiler. fener gecen senenin ustune bir sey katmadı hatta nani de gidince daha cok geriledi. Benim aslinda demek istedigim yonetimin nasilsa bi sekilde gol atiyoruz diye dusunup sadece defansa takviye yapmasi yoksa dedigin gibi savunman les olunca gol atmanin bir anlami kalmiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtalyanlar doğuştan üçlü savunma öğreniyor.

Nereye oynuyorsun öyle ha deyince.

Oynasınlar da biraz gülelim mevcut stoperleriyle.

Galler ??

Belirli yetkinlige sahip savunmalar oynar.

------Kjaer----Skrtel-----Neustader--

Wiel------------------------------------Kolarov

mu oynayamaz??

4 cevabim var.

1- Ben goruslerimi soyluyorum. Tarzimda bu. Galatasaray sevgisi baska birsey ancak burada birsey tartismak baska. Ben bu yasimda Galatasaray kaybettiginde oturup agladigimida bilirim. Eger Galatasaraylilik Skrtel bizim gundemimizdeyken vay efendim cok iyi oyuncu kesin alalim deyip fener aldiginda ohh cok para bayildilar, zaten teknigide zayifti gibi yorumlar yapmaksa ben oyle Galatasarayli degilim ve de olmayacagim.
2- Yanlis gordugum ne varsa soylerim. Kendi takimim yada renktasim olmasi yanlis gordugum birseyi burada yazmami engellemez. Bilakis daha sert yazarim.
3- fenerbahce ezik ve loser bir kluptur. Burasini kimseyle tartismam. Ancak transfer isinde bizden daha basarili olduklarini dusunuyorum. Isteyen beni fenerli ilan edebilir. Son 15 yilin en az 13 unde fenerin kurdugu kadro bizden iyidir aramizda ciddi butce farki olmamasina ragmen. Mesela gecen sene fenerin kurdugu kadroyu biz kursaydik muhtemelen 90 li puanlarla sampiyonduk. Biz Yasin gibi bir kazmayi yildiz yapip sampiyon olmus takimiz.
4- Ayrica fenerbahceli olsam sivri cikinti yorumlar yapmam. Eger gercekten fenerbahceli olsam bu kadar sivri yorumlarla 5000 mesaja kadar barinamazdim diye dusunuyorum.
Bana göre öylesin demedim zaten. Gençler aydınlansın

Abi azıcık yeteneği olan bi oyuncu zaten bizim ligde 15 gole çok rahat ulaşıyo. Umut gibi bir özürlü bile ligde 10 gole ulaşıyor bir şekilde. Eğer pivot santrafor özellikte bir oyuncu ise gelsin.

Galler ??

Belirli yetkinlige sahip savunmalar oynar.

------Kjaer----Skrtel-----Neustader--

Wiel------------------------------------Kolarov

mu oynayamaz??

Evet oynayamaz.

Galler'in liberosu kim?

Orijinal sol bek olan Davies.

Stoperleri kim?

Chester ve Williams gibi 2 tane hem kalıplı hem kanatlara açılabilen nispeten de hızlı adamlar.

Chiellini, Barzagli, Bonucci gibi duracağı yeri milim milim ölçen adamın yoksa ya da hem bek hem stoper özelliği olacak yetenekte adamların yoksa zorlanırsın.

Oturtmak kolay değil öyle bir anda üçlü savunmayı.

Ayrıca sadece savunma hattıyla da bitmiyor.

Dün Davies ve Ramsey yoktu Galler'in sistemi çöktü.

FB'nin stoperleri ağır. Pozisyon alışları, oyun içindeki konsantrasyonları İtalyan stoperlerin yakınından geçemez.

Değerli kardeşim Balotelli hakkında görüşleriniz nelerdir?

İçime doğdu. Sanki bu tarz bi transfer yapacağız. Balotelli gözden düşmüş. Dursun işte size yıldız deyip bu adamı getirebilir. Bence iş yapar. Balotelli Melo tarzı bir oyuncu. Taraftarın aşırı ilgisi nedeniyle coşabilir bizde.

Dogrulari konusunca ''gencler'' bizi ''fenevli'' olarak goruyor :D

Adam gelmis skrtel'in alacagi ucreti elestiriyor, isterlerse 20m bonservis odesinler ve yillik 10m, sanki para bizden cikiyor.

Dogrulari konusunca ''gencler'' bizi ''fenevli'' olarak goruyor :D

Adam gelmis skrtel'in alacagi ucreti elestiriyor, isterlerse 20m bonservis odesinler ve yillik 10m, sanki para bizden cikiyor.

Adama müthiş transfer diyorsunuz.

Karşılığında bu maliyetle nasıl müthiş transfer olur diye soracağız tabii.

Ne soralım?

Amonyum sülfatın formülünü mü?

İçime doğdu. Sanki bu tarz bi transfer yapacağız. Balotelli gözden düşmüş. Dursun işte size yıldız deyip bu adamı getirebilir. Bence iş yapar. Balotelli Melo tarzı bir oyuncu. Taraftarın aşırı ilgisi nedeniyle coşabilir bizde.

Döve döve 15 gol atar havada karaada..

Abdurrahim Albayrak : "Kongre üyeleri uygun görürse başkan olmak isterim."

Müthiş bir adam olduğunu düşünmeyenlerin düşüncesinde sorun olma ihtimali olmama ihtimalinden fazladır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt