Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roncaglia --> TS

Ersun hocam vizyon transferlerine devam ediyor.

Seneye TS şampiyonluğun en büyük adaylarından olur böyle giderse.

------------Muslera------------

Linnes--Koray--Serdar--Carole

--------M'Vila--------Selçuk------

Sinan-------Sneijder--------Bruma

-----------------Remy----------------

Ulan şu kadroyu kurmak için alacağın iki
tane oyuncu var.Diğerlerinin hepsi mevcut.:))

------------Muslera------------

Linnes--Koray--Serdar--Carole

--------M'Vila--------Selçuk------

Sinan-------Sneijder--------Bruma

-----------------Remy----------------

Ulan şu kadroyu kurmak için alacağın iki
tane oyuncu var.Diğerlerinin hepsi mevcut.:))

chedjou? poldi?

-----------Muslera

Linnes serdar balta carole

-------------Selcuk

-------lass diarra Sneijder

Sinan- eren derdiyok--poldi

--------------muslera-------------

linnes--serdar--denayer--carole

------lass diarra----selcuk/delaney/johansen

---------------sneijder------------

sinan----------pato---------bruma

Son düzenleme:
Corneliusla birlikte enes ünalida kiralasak satin alma opsiyonuyla 3-5milyon€. Ikisi umutun maasina oynar. Bide eren gibi bitane daha tecrübeli Adam lazim. 3 forvet yeter. Volkanla ismailde var, bitanesini kiralar digerini 4.forvet olarak tutariz.
Cornelius 2 milyon€
+ Eren 3 Milyon€ + cöpler
+ Enes kiralik 0
Seneyede enesin bonservisini aliriz en kötü 5e
10 milyon €ya iki sene icinde 3 tane pivot, potansiyeli yüksek kumaslari iyi olan, forvet almis oluruz.

13614976_1307990909246390_1170813057350528327_n.jpg

Transferler kampa yetisecek aciklamasi olmadi mi

Dursun'un Galarasaray'la bir alakasi olmadiginin ispati diyebiliriz

Transferler kampa yetisecek aciklamasi = gelenek

Bu antu daki yozgatlı keke "Mustafa Gunel" hani şu Ünal Aysal ppsi olan elaman... At fava bekle kesin o.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezik Türkiye milli takımının stoperi olması bir anlam ifade etmiyor. Semih Kaya'da euro 2016ya gitti milli takımla. Serdar Aziz'in kazma, yeteneksiz ve müzmin sakat olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor Sn. Ekin.
Sn.Günel o ezik Türkiye milli takımı dediğin öncelikle ülkemizin takımıdır ayıp oluyor ayrıca Slovakya milli takımı da süper zaten, müzmin sakat dediğin adam herhalde sağlık testinden geçmiştir geçenlerde de yazdım sizin gibi gençlerin yaşı tutmaz bu şikeci kanı bozuklar daha önce Pingel diye bir aygır aldı herifin ilk maçta futbol hayatı bitti biz Linderoth diye bir adam aldık hayatı boyunca sakatlanmamış bizde oynayamadı, Bruma çapraz bağları koptu altı ay oynamadı şimdi de çok şey bekledikleri Uygar Mert aynı şekilde sakatlandı, ben Serdar a verilen paraya da karşıyım zaten beni takip eden daha seçilmeden dursun denen basiretsiz herifi de istemediğimi bilir ama burada doktorculuk taslamanında anlamı yok herhalde sizden daha iyi anlayan adamlar vardır kaldı ki Sneijder geldiğinde 4 ay oynamamıştı,Hagi geldiğinde bitik dendi Baroş gelmeden .önceki sene tüm maçlarda oynamasına rağmen 1 gol atmıştı, bir futbolcu iyi veya kötü çıkar uyum sağlar veya sağlamaz ama ben burada her sene başında şikecilere övgü dizen transferlerini ağzından salya akanlara ciddi şüpheyle bakıyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt