yasinin engin katkısı vereceğini söyledim 2015te,carole'ı başından beri destekledim.sinan gümüş aynı...arada tutmuyo ama ben serdar azizie inanıyorum.
Yeme bizi sergen
Sana göre bizim yaptigimiz bütün transfer dunya yildizi
fenerin aldiklari kazma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasinin engin katkısı vereceğini söyledim 2015te,carole'ı başından beri destekledim.sinan gümüş aynı...arada tutmuyo ama ben serdar azizie inanıyorum.
------------Muslera------------
Linnes--Koray--Serdar--Carole
--------M'Vila--------Selçuk------
Sinan-------Sneijder--------Bruma
-----------------Remy----------------
Ulan şu kadroyu kurmak için alacağın iki
tane oyuncu var.Diğerlerinin hepsi mevcut.)
chedjou? poldi?
Yaşıyon mu la sen.chedjou? poldi?
Yaşıyon mu la sen.
bende qeyifden geldim yeni, seni gordum benimde qqqqeyfim kacti !!1sen geldin keyfim kacti yaw
bende qeyifden geldim yeni, seni gordum benimde qqqqeyfim kacti !!1
ismini degistir, yakismiyor sana
Bu antu daki yozgatlı keke "Mustafa Gunel" hani şu Ünal Aysal ppsi olan elaman... At fava bekle kesin o.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.Günel o ezik Türkiye milli takımı dediğin öncelikle ülkemizin takımıdır ayıp oluyor ayrıca Slovakya milli takımı da süper zaten, müzmin sakat dediğin adam herhalde sağlık testinden geçmiştir geçenlerde de yazdım sizin gibi gençlerin yaşı tutmaz bu şikeci kanı bozuklar daha önce Pingel diye bir aygır aldı herifin ilk maçta futbol hayatı bitti biz Linderoth diye bir adam aldık hayatı boyunca sakatlanmamış bizde oynayamadı, Bruma çapraz bağları koptu altı ay oynamadı şimdi de çok şey bekledikleri Uygar Mert aynı şekilde sakatlandı, ben Serdar a verilen paraya da karşıyım zaten beni takip eden daha seçilmeden dursun denen basiretsiz herifi de istemediğimi bilir ama burada doktorculuk taslamanında anlamı yok herhalde sizden daha iyi anlayan adamlar vardır kaldı ki Sneijder geldiğinde 4 ay oynamamıştı,Hagi geldiğinde bitik dendi Baroş gelmeden .önceki sene tüm maçlarda oynamasına rağmen 1 gol atmıştı, bir futbolcu iyi veya kötü çıkar uyum sağlar veya sağlamaz ama ben burada her sene başında şikecilere övgü dizen transferlerini ağzından salya akanlara ciddi şüpheyle bakıyorumEzik Türkiye milli takımının stoperi olması bir anlam ifade etmiyor. Semih Kaya'da euro 2016ya gitti milli takımla. Serdar Aziz'in kazma, yeteneksiz ve müzmin sakat olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor Sn. Ekin.
Ezik Türkiye milli takımının stoperi olması bir anlam ifade etmiyor. Semih Kaya'da euro 2016ya gitti milli takımla. Serdar Aziz'in kazma, yeteneksiz ve müzmin sakat olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor Sn. Ekin.
Slovakya milli takımı da Avrupa şampiyonu sanırım.