Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar azize biraz daha yüklenenlerin,özel problemi olduğunu düşünücem serdarla.aklıma ne geleceğini tahmin edersiniz,yazmaya gerek yok.

serdar azize biraz daha yüklenenlerin,özel problemi olduğunu düşünücem serdarla.aklıma ne geleceğini tahmin edersiniz,yazmaya gerek yok.

İnşallah hepimizi utnadıracak serdar nedense ben bu elemandan umutluyum en kötü defansta yıllardır özlediğimiz sertliği göreceğiz..

Serdar hamit abisi gibi surekli salonda calışır fazla birsey beklemeyin derim.Ayrıca serdar oynasa nolur kapasitesi belli bir oyuncu 35 ine kadar yapisir yakamiza somurur klubu göbek büyüterek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor'dan KAP bildirimi:
Şirketmiz ile QNB ( Qatar National Bank S.A.Q. ) arasında, forma göğüs ana sponsorluğu yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Trabzon bile qatar'dan sponsor bulyor, biz hala sponsorsuzuz.
Daha yüksek sesle
#CumaSaat8deFlorya
#GalatasaraydaHırsızVar

Slovakya milli takımı da Avrupa şampiyonu sanırım.

Ne alaka? Slovakya milli takımında oynuyor diye övdüm mü Skrtel'i? Söylediğim şeyler gayet açık bak diyorum ki S.Aziz 16-17 milyon euro yatırım yapılacak kalitede bir oyuncu değil. Sıradan, ortalama bir stoper. Ayrıca son 5 sezonda istikrarlı bir şekilde her sezon 15 maç civarı kaçırmış sakatlık dolayısıyla.

Skrtel'e gelince, o da 20 milyon euro yatırım yapılacak oyuncu değil ancak S.Aziz'den çok daha üst seviyenin oyuncusu. Sağlam bir stoper.

Aynen murhan da olabilir

Bize kendini kayserili diye tanitti belki de yozgatli

kendini öyle avutmaya devam et sen

Avutma ihtiyacı olan Fenerbahçe'liler canım benim. Liverpool taraftarının oha bu adamı bu fiyata nasıl kakaladık dediği, oyuncuyu gönderirken alınan bonservisi sözleşme fesih bedeli zanneden taraftarların olduğu ortamda, yıllık maaş olarak imza parasını da böldüğünde 4M euro ödeme yapılan Skörtıl'ın nesini kıskanayım da kendimi avutayım.

Atıf'ı aldı FB GS alsa kıyameti koparırlar burada ki geçen sene gündeme gelince zaten neler konuşuldu aç bi bak.

Konu Serdar Aziz mi Sikörtıl mı ise eğer 1000 kere Serdar Aziz. 25 yaşında TR milli takımı stoperini 32 yaşında Slovakya stoperine 10 kere tercih ederim hele ki maliyeti yarısından azsa.

Yahu adamlar 2 tane kütük aldı defansa olay oldu. Tamam bizimkiler kötü, başarısız tukaka da Aziz'e methiye düzmeyin şurda herifin teki anasını belledi FB'nin saolsun bi de burda övülüyor şaka gibi.

Gökhan Töre'nin geçici transferi ile ilgili olarak West Ham United Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

KAP

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur Galatasaraylı yöneticiler: "Sneijder bizim sözleşmeli oyuncumuz. Yönetimin verdiği cezayı kendisine tebliğ ettik."

Galatasaraylı yöneticiler: "Sneijder ile bir sorunumuz yok. Görüşme talebinde bulunursa elbette oyuncumuzla oturur konuşuruz."

Defansa şedju yerine aklı ve oyunu sağlam bir adam alınmalı mümkünse italyadan 32 yaşlarında olmalı..
Serdar Semih ve Korayı hem eğitir hem geliştirir

Ama ne konuşuyorum ki bu Dursun varken..
Neyse buraya girmem bile hataydı
O derece yaşa enerjimi sömürdü bu yönetim
abv topunun

Ulan varya biz hariç herkes eksik bölgelerine transfer yapıyor. Trabzon sponsorunu bile bulmuş bizim daha sponsor olayıda var. Lanet olsun sana dursun. Açık ara en kötü biz yönetiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt