Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Beyler en yeni gelismeler neler bugünlük... Rodayega mi geldi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede yazıyor renktaş eğer öyleyse muhteşem bir iş yapmış oluruz

O kim la nakoulma mi yoksaLakumba´yi alsak ne dersiniz.... Mersin´den bosa düsmüs ? Bedava lakumba baldan tatlidir ?
O kim la nakoulma mi yoksa![]()
evet ondan
osmanlı veya kayseri havada kapmadı mı onu?
Galatasaray kolları sıvadı!
Galatasaraylı yetkililer, 23 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanırken, sözleşmesi 2018 yılına kadar süren Castaignos'un takıma güç katacağı düşünülüyor.
Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla beklentileri karşılamayan genç futbolcu, 20 maçta 4 gol atmıştı. Kariyerine Feyenoord'da başlayan Castaignos, Inter'de kısa bir süre oynadıktan sonra Twente'ye transfer olmuş ve asıl çıkışı burada yakalamıştı. 3 yıl Twente forması giyen golcü oyuncu 94 maçta 37 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.(ntvspor)
Forvet-ul Berbat
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Umut klasinda demek gelsin karnı doysunCastaignos diye bir sığırın peşindeymişiz. Frankfurt'ta oynuyomuş. NTVSpor'da gördüm şimdi.
20 maçta 4 gol atmış. (Forvet)
Zamanında inamoto , Cezayirli bir stoper vardı o , Marek heinz falan beklerdik ve de överdik ; sonra vizyon yüklemesi oldu iyi takım olduk ama dursun geldi o inamoto , barusso'yu bile arar olduk . Bu sene transfer bile beklemiyorum , geçmiş senelerde transfer açıklanmayınca sinir olurdum ama vallahi şimdi açıklanmayınca Mutlu oluyorum çünkü gelecek isimler belli saçma sapan adamlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Galatasaray kolları sıvadı!
Galatasaraylı yetkililer, 23 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanırken, sözleşmesi 2018 yılına kadar süren Castaignos'un takıma güç katacağı düşünülüyor.
Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla beklentileri karşılamayan genç futbolcu, 20 maçta 4 gol atmıştı. Kariyerine Feyenoord'da başlayan Castaignos, Inter'de kısa bir süre oynadıktan sonra Twente'ye transfer olmuş ve asıl çıkışı burada yakalamıştı. 3 yıl Twente forması giyen golcü oyuncu 94 maçta 37 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.(ntvspor)
Forvet-ul Berbat
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk