Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodallega transferinde birakin takas oyunculari da, dua edinki 4 milyon euro bonservis vermesin bizim Dursun.

Lakumba´yi alsak ne dersiniz.... Mersin´den bosa düsmüs ? Bedava lakumba baldan tatlidir ?

Nerede yazıyor renktaş eğer öyleyse muhteşem bir iş yapmış oluruz

tarık ve donk'u bir yerde yazmıyor ama bildiğim kadarıyla Akhisar başkanı "30 hazirandan sonra gelenler 1.7 milyon eurodan fazlasını gözden çıkarsın" demişti. Bizimkilerde o parayı çıkaramayacağı için daha önceden Akhisarla adı geçen isimler verilmiş olabilir dedim:hat:

Galatasaray kolları sıvadı!

Galatasaraylı yetkililer, 23 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanırken, sözleşmesi 2018 yılına kadar süren Castaignos'un takıma güç katacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla beklentileri karşılamayan genç futbolcu, 20 maçta 4 gol atmıştı. Kariyerine Feyenoord'da başlayan Castaignos, Inter'de kısa bir süre oynadıktan sonra Twente'ye transfer olmuş ve asıl çıkışı burada yakalamıştı. 3 yıl Twente forması giyen golcü oyuncu 94 maçta 37 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.(ntvspor)

Forvet-ul Berbat

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Galatasaraylı yetkililer, 23 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanırken, sözleşmesi 2018 yılına kadar süren Castaignos'un takıma güç katacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasıyla beklentileri karşılamayan genç futbolcu, 20 maçta 4 gol atmıştı. Kariyerine Feyenoord'da başlayan Castaignos, Inter'de kısa bir süre oynadıktan sonra Twente'ye transfer olmuş ve asıl çıkışı burada yakalamıştı. 3 yıl Twente forması giyen golcü oyuncu 94 maçta 37 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.(ntvspor)

Forvet-ul Berbat

Şu haberler Alanya , Gaziantep gibi takımlarda çıksa şaşırır mı millet . Ne günlere düştük

Sent from my iPhone using Tapatalk

Castaignos diye bir sığırın peşindeymişiz. Frankfurt'ta oynuyomuş. NTVSpor'da gördüm şimdi.

20 maçta 4 gol atmış. (Forvet)

Castaignos diye bir sığırın peşindeymişiz. Frankfurt'ta oynuyomuş. NTVSpor'da gördüm şimdi.

20 maçta 4 gol atmış. (Forvet)
Umut klasinda demek gelsin karnı doysun

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Zamanında inamoto , Cezayirli bir stoper vardı o , Marek heinz falan beklerdik ve de överdik ; sonra vizyon yüklemesi oldu iyi takım olduk ama dursun geldi o inamoto , barusso'yu bile arar olduk . Bu sene transfer bile beklemiyorum , geçmiş senelerde transfer açıklanmayınca sinir olurdum ama vallahi şimdi açıklanmayınca Mutlu oluyorum çünkü gelecek isimler belli saçma sapan adamlar

Zamanında ne kadar da seksi bir kulüptük. Şimdi ne hallere düştük... :D Şu adamlara bak yaa. Yeminle gülüyorum artık :D

Zamanında gsmizi soyan bir it oglu itin dediği gibi, "Semih'i destekleyecek stoper " "Burak ve Umut'u kusturmeyecek forvet" isteniyor.

Zamanında inamoto , Cezayirli bir stoper vardı o , Marek heinz falan beklerdik ve de överdik ; sonra vizyon yüklemesi oldu iyi takım olduk ama dursun geldi o inamoto , barusso'yu bile arar olduk . Bu sene transfer bile beklemiyorum , geçmiş senelerde transfer açıklanmayınca sinir olurdum ama vallahi şimdi açıklanmayınca Mutlu oluyorum çünkü gelecek isimler belli saçma sapan adamlar

Ismael Bouzid... Yeni Popescu diyorlardı... :D

Sonra Barusso için Essien kadar güçlü der, Inamoto'nun Ronaldinho ile çektiği Nike reklamını izletirlerdi bizlere. Ardından bir Lincoln transferi yapıldı, atılım o noktada başladı. Ta ki Dursun gelene kadar...

Kastanyos berbat bir forvet , transfer politikamiz yerlerde

Forvet-ul Berbat

castaignos mu... bunlar gittikce kafayi yiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt