Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portoya %10 koymak saçma bence onun yerine birinin bonservisini alalım. Yine bi klüple böle bi anlaşma yapmışlardı o transferde yüksek bi fiyata satacakları adamın yanında bi oyuncularını daha göndermişlerdi diğer oyuncunun fiyatını yüksek gösterip yüzde meselesini yok etmişlerdi. Bizede yaparlar aynısını

Dahasi var;
Eboue'den sonra sag bek
Ujfalusi'den sonra stoper
Melo'dan sonra ön libero
Drogba'dan sonra forvet

göremedik.

Kadroyu afedersin b. götürüyor. Ben bukadar vasat kadroyu daha önce neredeyse görmedim. Fiyat-Performans acisindan rezil bir kadro.
Abi sinirden yazamıyorum hepsini aklım almıyor yani bunları görmemek çok acayip bir durum. Açıklanması zor bir durum... Daha fazla yazarsam ceza alırım daralıyorum artık.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles 1.5 alıyordu bizim mallar gider joseu ye 2 verir yine içine eder herşeyin.

HELAK OL DURSUN.

Muslera, Chedjou, Hakan, Serdar, Carole, Linnes, Telles, Selcuk, Dzemaili, Sneijder, Yasin, Sinan, Bruma, Podolski.

Bu oyuncular haricinde Galatasaray'da yedek bile olmaz digerleri. Kaldi ki buradaki cogu ismi de yedek olarak tutardim.

Bu yukaridakiler disinda herkesi gönderebilirler. Bilal ve Denayer'i de ben üstteki isimlerin yaninda görüyordum ama maalesef bizim zeka küpleri ikisini kolayca birakti.

Yetmezmis gibi Sabri- Hamit gibi adamlar devam ediyor, oynamadan para alacaklar. Üstelik Emrah geliyor. Yüzsüzlügün böylesi.

Daha Olcanlara Tariklara girmedim bile. Degil yüzlerini adini bile görmek istemiyorum bu zevatlarin.

Ne hikmetse sürekli üstteki isimler dolduruyor "GALATASARAY'DA AYRILIK!!" haberlerini! Hepi topu 30-40 kisilik kadroda 16 oyuncu varken bu sayi simdiden 14'e düstü. Telles, Dzemaili yolcu ve dahasi da gelecek gibi. Ise yarayacaklari gönder cöpleri tut. Ne ala..

Son düzenleme:
Josue iyi futbolcu

Emre colak'in son maclarda verdigi katkiyi istikrarli bir sekilde verirse fayda saglar

Josue yi ne yapacagiz yaw, en azindan baska oyuncu alsaydik

Yazık be Allah bu dursunun bv yazık etti güzelim GAlATASARAYA .....

Johansen gelmiyor anlamina gelir bu

Veya johansen gelirse Sneijder gidiyor da olabilir

sneijder hep gidiyo zaten,geldiğini görmedik

Ne garip bir duruma geldik. Millet tam bir akıl tutulması yaşıyor

Bursa kalibresindeki adamı bile beğenecek duruma getirdiler bizi

Allah tezinden Dursun ve liseden kurtulmayı nasip etsin bizlere

Şerefsizler bitirdiler koskoca camiayı

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Transfer Josue
Sinan Sneijder Bruma
Transfer

????

c8ed90eed469bc0f1e17495bea894e0c.jpg

Josue instagramda bruma ve sneijderi takipe aldi

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Josue benim bildiğim baya bi ofansif oyuncudur. Sneijderın yerine oynar işte. Bursa çapında bir kadro için güzel hamle

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt