Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam beyler, 1 haftalık aranın ardından yeniden burdayım, duyum var mı :)

Adanaspor, Umut Bulut transferi için girişimlere başladı. Umut, yüksek ücretinden dolayı gitmek istemiyor. (Fanatik)

yaw bi git

Hakkari'de 5 Şehidimiz var .. Başımız sağolsun..

Suriyeliler de denize plaja girsinler yüzüp eğlensinler..

efendi oldugu bir gercek
maasini birakip gitmemesiyle efendiligin ne alakasi var ki

Efendi kelimesinin tanımı çok geniş , sadece kafayı eğip susmak efendilik olmaz ki. Örnek veriyorum seni istemiyorlar ve baya para veriyorlar , bunu da haketmediğini çok iyi biliyorsun ama parayı da bırakamıyorsun ; bu efendilik olmaz işte . Efendi kelimesi zaten namuslu , dürüst , olgun insanlara denir de günümüzde sadece susan adama diyorlar . O halde bu mantıkla tüm hayvanlar efendi oluyor , konuşamıyorlar nasılsa ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşten sizi tazminatınızı ödemeden çıkarmak isteseler tepkiniz ne yönde olur.

Daha düşük sınıf bir takıma ve şehre ona sormadan itelemek oluyor bu da.

Adam haklı o sözleşmeyi biz mi yaptık Umut'a.

Ayrıca ne geri zekalı herifler varken mazbut ve efendi biçimde yaşayan bir Umut'a sarmayın. Zaten yedek olarak devam edecek seneye. Senede 1 maça çıkmayan Hamit ile sözleşme uzatan bir kulübüz sonuçta.

Efendi kelimesinin tanımı çok geniş , sadece kafayı eğip susmak efendilik olmaz ki. Örnek veriyorum seni istemiyorlar ve baya para veriyorlar , bunu da haketmediğini çok iyi biliyorsun ama parayı da bırakamıyorsun ; bu efendilik olmaz işte . Efendi kelimesi zaten namuslu , dürüst , olgun insanlara denir de günümüzde sadece susan adama diyorlar . O halde bu mantıkla tüm hayvanlar efendi oluyor , konuşamıyorlar nasılsa ...

alacagi paradan feragat etmemesi durust, namuslu ve olgun olmasina engel degil. adama sozlesme vermisler adam da imzalamis, 1 sene bizde 1.8 alacagina ta adanaya gidip 500 bin almasi efendilik degil enayilik olur

alacagi paradan feragat etmemesi durust, namuslu ve olgun olmasina engel degil. adama sozlesme vermisler adam da imzalamis, 1 sene bizde 1.8 alacagina ta adanaya gidip 500 bin almasi efendilik degil enayilik olur

Ben zaten zorunda demedim . Haklısın da bir nevi enayilik oluyor ama dürüst olmak , haketmediğini bildiğin şeyi kabul edip istendiğinde gitmek demektir . Ha ben sen olsan gider miydik , sanmıyorum.

Cm-sGh_WIAAnci1.jpg:large

Yönetim, Akhisar'a Rodallega için 2 M € + Donk veya Tarık'ı önerecek. Rodallega, 30 Haziran'a kadar 1.7 M €'ya alınabiliyordu. (Hürriyet)

:red:

Almanlar elendiklerinin farkinda degil galiba , finalde kendileri var zannediyor olsa gerek , baya kalabaliklar halen

Bu 3 lünün hiç biri defansif olarak iyi değil. Ve defansif orta saha o kadar değerli bir bölge ki yedeğinin bile iyi olması gerekiyor. Bakınız Fransa matuidi ve veya kantesiz maça çıkmaya cesaret etmiyor
Evet savunma anlamında biraz zayıf ve yumuşak bir orta saha gibi oluyor ama Riekerink'in geçen sezon Selçuk-Emre Çolak ve hazır olmayan Sneijder üçlüsüyle Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a oynadığımız ilk yarılara bakarsak Dzemaili-Selçuk-Sneijder üçlüsü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Şimdi Johansen ve Delaney'in tutmama ihtimali var ve bu oyunculardan biri tutmazsa elinde Donk gibi bir tane daha yedek oluyor. Dzemaili'nin ise yine az çok ne verebileceğini biliyoruz.

Zaten orta sahaya oyuncu şart ama benim fikrim risk alacağımıza Melo gibi ismi, kariyeri olan bir oyuncu almak yani her bölgede riskli transfere varım ama orta sahada almamalıyız. Ayrıca, Kante ve Matuidi konusunda ikisi bir takım için lüks. Josef-Mehmet Topal-Ozan üçlüsüyle sorun yaşayan Fenerbahçe'ye benzer bir sorunu Kante-Matuidi-Pogba ile Fransa'da yaşadı, üçü de süper oyuncu olmasına rağmen hücum yapamayan bir takım haline getiriyordu Fransa'yı ve artık üçünden ikisini oynatıyorlar.

Yeterli olmaz çünkü hiçbiri cdm değil ve iyi bir cdmin kalitesine sahip değiller.

Bize iyi bir cdm lazım. Diarra gibi.
Bende buna katılıyorum, bize iki yönlü, yorulmayan, rakibi ısıran bir orta saha oyuncusu lazım. İşte bende bu yüzden buraya tartışılmayacak bir isim gelsin diyorum. Diarra'yı alabiliyorsak alalım buna sonuna kadar varım ama Johansen ve Delaney ile riske gireceğime az çok bildiğim Dzemaili'yle bir sene idare eder, sezon sonuna Diarra gibi isim kovalarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt