Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes..Chedjou..Serdar..Carole
Johansen..Selçuk
Sinan..Sneijder..Bruma
Podolski

Cenk
Sabri..Koray/Semih..Hakan..Olcan
Hamit..Donk
Emrah..Josue..Yasin
Umut

Kadrolara bak anasını satayım. İkiside elde kalıyor.
johansen ön libero degil ki bize mvilla veya diarra lazım ön libero icin johansen selcuk tarzında bir oyuncu top dagıtan

Moisander --> Werder Bremen

Bonservis 1.8 m €.

En azından hazırlık maçlarında Gökay Güney-Birhan Vatansever-Bruma-Endoğan Adili-Berk İsmail gibi isimleri izleyeceğiz,Selçuklar falan gelene kadar orta sahamız olmadığı için Birhan-Gökay ikilisi için büyük fırsat umarım büyük oynayıp takımda kalırlar ihtiyacımız var

Arda'yı kiralayabilsek keşke.
Sinan----------Sneijder-----------Arda
Podolski

Tahminen 28.hafta şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Ben 1 Aslanım @ben1aslanim
Stefan Johansen, 2M€ karşılığında Galatasaray'da! Yeni transferimiz İsviçre kampına katılacak

Eger dogru ise Stefan Johansen'in kariyeri imzayi attigi andan itibaren bitmistir.

Yazik cocuga. Biz de forma rekabetin olmadigini, yerli cetenin kadro'yu belirledigini bilmiyor olmali. Gecmis olsun, yedekte sürünüp kiralanirsin.

Johansen ön libero değil,geçen sene Emre Çolak-Selçuk ikilisi nasıl yumuşak oluyordu,o şekilde olur diye tahmin ediyorum

Eger dogru ise Stefan Johansen'in kariyeri imzayi attigi andan itibaren bitmistir.

Yazik cocuga. Biz de forma rekabetin olmadigini, yerli cetenin kadro'yu belirledigini bilmiyor olmali. Gecmis olsun, yedekte sürünüp kiralanirsin.

Rie hocam dan bir ümit bakalım ...

Sayın Dursun Özbek
Galatasaray başkanı olduğunuz günden bu güne başarıları alışkanlık haline getirmiş kupalara avrupa zaferlerine alışmış Galatasaray taraftarı sizden hep bu makama uygun hareket etmenizi bekledi.Evet geldiğiniz zaman maddi durum uefa kriterleri vs.. sebeplerle Galatasaray zor günlerden geçiyordu ve geçmeye de devam ediyor.Fakat siz bunu bilerek göreve talip oldunuz.Ilk konusmanizdan itibaren sizi takip ediyorum.Hep yeni projelerden oyuncu yetiştirmekten bahsettiniz.Ne yazık ki bugün diğer birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sözünüzü tutmadiginizi görüyoruz. Sizin projeden kastınız rivanin floryanin peşkeş çekilmesi ise o ayrı tabi.Bu taraftar sizden sizin iddia ettiğiniz gibi sadece pahali transfer istemedi.Vizyon dürüstlük is ahlaki liyakat istedi.Ama bugün bunlardan hiçbirini bize sunamadiginizi görmekteyiz. Galatasaray başkanı 2 yıllık cezayı 1 yıla indirdim diye sevinmez sevinemez.Ligde 6.olup kupayı aldım diye ovunemez.Transferi beceremeyip tasarruf ediyoruz diye taraftara yutturamaz.Türkiye nin en büyük kulübü olup sponsor bulamamazlik yapamaz.Belki de en onemlisi Galatasaray i bir aile şirketi gibi kullanıp bundan maddi çıkar gozetemez.Daha yazacak çok şey var fakat fazla uzatmadan sizden Galatasaray başkanı olarak değil onurlu gururlu bir insan olduğunuzu umarak bir şey istiyorum.Kardesinizi de yanınıza alıp bir daha aday olmamak üzere istifa edin.Nitekim yapabileceğiniz en büyük hizmet bu olsa gerek...
M.Akif Peker

Ben e mail olarak ulasabildigim her yere attim en azından elinden gelen birşeyi yapmış oldum.

12sinde hazırlık maçı varmış beklenen 11,
Cenk
Linnes-Serdar-Koray-Carole
Hamit-Birhan
Sinan-Sneijder-Bruma
Berk

Takasta itelencek çok adam var bunları kullanmalıyız gerçekten..tamamen zarar adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt