Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz böylece Gökhanın intikamını İsmaille aldı.:asd22:.Kargalar Kolarovla anlaştı sanırım.Bir anda İsmaili gönderdiklerine göre.Bekleri baya iyi oldu yanlız Kolarov ve gg.

Fbye seneye uefadan ceza bekliyorum maaşlar dolayısıyla
Aziz akıllanmıyo onların da net mali durumu bizden iyi değil aslında ama fenevin şirket sahibi fanatikleri var kulube yardım yapıyolar baya örnek
Ulker kiğılı koç

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismail iyide form tutmuştu nasıl olduda bıraktı kargalar ilginç

kolarov gibi üstdüzey bir adamın gelmesi bence cok zor

Aziz böylece Gökhanın intikamını İsmaille aldı.:asd22:.Kargalar Kolarovla anlaştı sanırım.Bir anda İsmaili gönderdiklerine göre.Bekleri baya iyi oldu yanlız Kolarov ve gg.
kolarov hayal bjk için.yıllık ücreti çok.onlar bütneri alır solbeke

Gökhan 30lu yaşlarında kafası karışık bi balon.

Aziz akıllanmıyo onların da net mali durumu bizden iyi değil aslında ama fenevin şirket sahibi fanatikleri var kulube yardım yapıyolar baya örnek
Ulker kiğılı koç

Bir de nasıl olduysa sow gibi adamı 18 e sattılar ben şüphelendim o konuda..ona rağmen ve de dışardan iş adamı yardımına rağmen uyarı aldılar..

SA.

tumblr_nk4x9xHwPo1tsdq57o1_1280.jpg

ya algında sorunmu var terim dağıtan kişi, primi belirleyen bir kişi yok o federasyonun kararıdır federasyon bu parayı vermişse bu konuda onları eleştireceksin terime burda ancak buraka prim vermedi takımı karıştırdı gibi konularda eleştiri gelebilir.

İşte 'Milli kriz' yaratan o primler!
Algıda sorunu olan sensin. Fatih Terim sevgin senin gözünü kör etmiş, gercekleri göremiyorsun. Primi belirleyen Federasyonmuş.. Bunu kulahıma anlat. Hakaret olmadığı sürece bu konuda seninle daha fazla yazışmayacagım.

Balondur kendisi ggnin çok iyi olduğu bi konu yok ama bizim sağ bek durumu eboueden sonra belli zaten bizle karşılaştırma

Balon filan değil.Bence iyi oyuncu.Bizle karşılaştıracaz tabi rakibiz çünkü.3 büyükler arasında en kötü sağ bek bizde.

Dursun nereye alıyor Bony yi filan.Beceriksiz herif.En kolpa haber bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt