Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Aziz böylece Gökhanın intikamını İsmaille aldı.:asd22:.Kargalar Kolarovla anlaştı sanırım.Bir anda İsmaili gönderdiklerine göre.Bekleri baya iyi oldu yanlız Kolarov ve gg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz akıllanmıyo onların da net mali durumu bizden iyi değil aslında ama fenevin şirket sahibi fanatikleri var kulube yardım yapıyolar baya örnekFbye seneye uefadan ceza bekliyorum maaşlar dolayısıyla
kolarov hayal bjk için.yıllık ücreti çok.onlar bütneri alır solbekeAziz böylece Gökhanın intikamını İsmaille aldı.:asd22:.Kargalar Kolarovla anlaştı sanırım.Bir anda İsmaili gönderdiklerine göre.Bekleri baya iyi oldu yanlız Kolarov ve gg.
Gökhan 30lu yaşlarında kafası karışık bi balon.Aziz böylece Gökhanın intikamını İsmaille aldı.:asd22:.Kargalar Kolarovla anlaştı sanırım.Bir anda İsmaili gönderdiklerine göre.Bekleri baya iyi oldu yanlız Kolarov ve gg.
Bir de nasıl olduysa sow gibi adamı 18 e sattılar ben şüphelendim o konuda..ona rağmen ve de dışardan iş adamı yardımına rağmen uyarı aldılar..Aziz akıllanmıyo onların da net mali durumu bizden iyi değil aslında ama fenevin şirket sahibi fanatikleri var kulube yardım yapıyolar baya örnek
Ulker kiğılı koç
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A.s bony h.g
kolarov hayal bjk için.yıllık ücreti çok.onlar bütneri alır solbeke
Çok üzülmüştümBir de nasıl olduysa sow gibi adamı 18 e sattılar ben şüphelendim o konuda..ona rağmen ve de dışardan iş adamı yardımına rağmen uyarı aldılar..
iki kere selam verilmesi gereken bir şahsiyet fotodan anladığım kadarıyla
Gökhan 30lu yaşlarında kafası karışık bi balon.
Algıda sorunu olan sensin. Fatih Terim sevgin senin gözünü kör etmiş, gercekleri göremiyorsun. Primi belirleyen Federasyonmuş.. Bunu kulahıma anlat. Hakaret olmadığı sürece bu konuda seninle daha fazla yazışmayacagım.ya algında sorunmu var terim dağıtan kişi, primi belirleyen bir kişi yok o federasyonun kararıdır federasyon bu parayı vermişse bu konuda onları eleştireceksin terime burda ancak buraka prim vermedi takımı karıştırdı gibi konularda eleştiri gelebilir.
İşte 'Milli kriz' yaratan o primler!
Balondur kendisi ggnin çok iyi olduğu bi konu yok ama bizim sağ bek durumu eboueden sonra belli zaten bizle karşılaştırmaHer şekilde iş yapar.Sende sabri var orada.Linnesi görmedik daha.
alamazlarBaya haber çıktı onla ilgili.Yıllık 4 alıyormus City den.3 vermiş kargalar.100 de 90 bitmiş transfer.
Kolarov'da son dakika!
Balondur kendisi ggnin çok iyi olduğu bi konu yok ama bizim sağ bek durumu eboueden sonra belli zaten bizle karşılaştırma
ısrarla alamazlar deme Sergen alamazlar diye diye aldıracan adamlara Kolarov'ualamazlar
zevkler tartışılmaz ben beğenmiyorum ggyi o kadar iyi değilBalon filan değil.Bence iyi oyuncu.Bizle karşılaştıracaz tabi rakibiz çünkü.3 büyükler arasında en kötü sağ bek bizde.