Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony lucas alsın kaç kişiye oynar görürsünüz, hayatında maça gitmemiş adamlar yorum yapıyor neymiş sneijder satılırsa gitmezmiş geçen sene vardı da kaç kişi gitmiş izlemiş maçları?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony ve Lucas gelirse 28.hafta fln şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

Varsayimsal bir sorum olacak . Utopik , diyelim ki ibrahimovicin klubu sneijder i asiri istiyor , ama alirsa da takasta ibrahimovici verecek , sneijderin kalmasini atesle isteyenler durust bir cevap versinler istiyorum lutfen

ibrahimovic filan kalsin sneijder giderse hersey biter mi derler , yoksa baslarim sneijderine ibrahimovic gelecekse mi derler

bu iki secenegi cogaltmaya calismadan gelip adam akilli secimini soyleyebilecek cesurlar araniyor

Bony'den ziyade Luiz Adriano'ya yoğunlaşmak lazım, alma ihtimalimiz daha yüksek. Luiz Adriano+ Mikel/Leiva alalım takım çağ atlar.

Dursun ozbek gene şeyini kaldırmış sallıyor , etraftaki twitter duyumlarina inanan sağ galatasaray li kardeşlerim de yarabbi şükür diyor

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Varsayimsal bir sorum olacak . Utopik , diyelim ki ibrahimovicin klubu sneijder i asiri istiyor , ama alirsa da takasta ibrahimovici verecek , sneijderin kalmasini atesle isteyenler durust bir cevap versinler istiyorum lutfen

ibrahimovic filan kalsin sneijder giderse hersey biter mi derler , yoksa baslarim sneijderine ibrahimovic gelecekse mi derler

bu iki secenegi cogaltmaya calismadan gelip adam akilli secimini soyleyebilecek cesurlar araniyor

Tabii ki de İbrahimovic'i seçerim.

Sneijder kalsın diyenler bile iboyu ister,sorun sneijderin satılması değil,dursun bu adamı satıp anadoludan çöp alır korkusu.Düzgün yapılanma olcaksa satılabilir ama dursun bunu beceremez sneijderden de oluruz.

Evren turhan yönetime yakın ama ne kadar bilebilir..ben kendimi kötüye hazırladım zaTEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt