Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
@Evrturhan: Ya bu gece yada yarın bir forvet geliyo Galatasaray'a....Bony olur insallah...yada luiz adriano..başkası kimseyi tatmin etmez..
Andreas Cornelius h.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Evrturhan: Ya bu gece yada yarın bir forvet geliyo Galatasaray'a....Bony olur insallah...yada luiz adriano..başkası kimseyi tatmin etmez..
sneijderi satarsa 300 kişiye oynar tt arenada![]()
kadrondaki en degerli oyuncuyu satmak en hafif tabirle aptallıktırsnijder e yapilanlar , adi gecen liberolarin hicbirinin melo tarzi olmamasi, ileri uctakilerinde defansa yardim etmedigini dusunursek 3 lu defansif orta saha ile oynayacagiz . yani bence gonderecekler
Varsayimsal bir sorum olacak . Utopik , diyelim ki ibrahimovicin klubu sneijder i asiri istiyor , ama alirsa da takasta ibrahimovici verecek , sneijderin kalmasini atesle isteyenler durust bir cevap versinler istiyorum lutfen
ibrahimovic filan kalsin sneijder giderse hersey biter mi derler , yoksa baslarim sneijderine ibrahimovic gelecekse mi derler
bu iki secenegi cogaltmaya calismadan gelip adam akilli secimini soyleyebilecek cesurlar araniyor
Varsayimsal bir sorum olacak . Utopik , diyelim ki ibrahimovicin klubu sneijder i asiri istiyor , ama alirsa da takasta ibrahimovici verecek , sneijderin kalmasini atesle isteyenler durust bir cevap versinler istiyorum lutfen
ibrahimovic filan kalsin sneijder giderse hersey biter mi derler , yoksa baslarim sneijderine ibrahimovic gelecekse mi derler
bu iki secenegi cogaltmaya calismadan gelip adam akilli secimini soyleyebilecek cesurlar araniyor
luiz adriano bencede daha gercekci geliyor kulaga gaston rodriguezide begendim lucas/mikel 2 lisinden ise tercihim mikel olur .ilk tercihim lassana diarraBony'den ziyade Luiz Adriano'ya yoğunlaşmak lazım, alma ihtimalimiz daha yüksek. Luiz Adriano+ Mikel/Leiva alalım takım çağ atlar.