Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten burada ereni 1.forvet için isteyen yoktur eminim..Bir de şimdi insanlar alınacak adamı umutla kıyaslıyor..hani o kadar forvete açız ki kim gelirse gelsin umuttan kötü olmaz modundayız..Yoksa bence de eren bizim net banko adamımız olamaz

Başkan oyuncuları ikna edebilirse birini getirir merak etmeyin. Yıldız forvet gelirse zaten kiralık gelecek. Maliyet sorun değil yani. En büyük ve ciddi sorun Avrupa'da olmamak ve bomba olayları, bu şartlarda iyi bir forvet nasıl alacakalar onu bilmiyorum.
En kötü Cornelious alınır. Orta sahaya ise Lucas olmazsa Delaney veya Johansen gelir.

Eren Bundesliga'da oynadı işte

1721319_w2.jpg
Bundesliga da birsey yapamadi ama :D

Yani onceki yorumu tamamlamak adina, belirli bir seviyede kendini kanitlamis bir oyuncu olmasi bizim seviyemize yakisan bir oyuncu profili gostermesi iyi olur.

Yoksa EPL Seria A dan gelmis, sonra TR de anadolu takimlarda top kosturan adamlari degil elbet :)

Eren ikinci forvet olarak uygundur bana gore.

Eren çöp filan değil. Anadolu'da diye çöp muameselesi yapmamak lazım. Donk olayı ile farklı bu.
Eren Bundesliga tecrübesi olan kaliteli bir oyuncu. Rövaşata, vole gibi şeyleri sık sık dener. Hızlı değildir. Fakat top saklamasını bilir, sırtı dönük oynayabilir. Kafa vuruşları 10/7 gibi bir şey. Bazen çok kötü de vurabiliyor çok beklenmedik derece iyi de vurabiliyor. Ayağını çok iyi kullanır. Serbest vuruşlardan güzel goller de atabiliyor uzak mesafelerden. Eksi yönü olarak bazen pozisyonları gereksiz yere zorluyor.

2. forvet olarak oynaması çok daha verimli olacaktır. Hoş, dursunun bony filan alamayacağını biliyoruz. Eren'i alırsa öpün başınıza koyun.

Donk + Umut + 2M gibi bir paraya iyi bir transfer olur...

Bundesliga da birsey yapamadi ama :D

Yani onceki yorumu tamamlamak adina, belirli bir seviyede kendini kanitlamis bir oyuncu olmasi bizim seviyemize yakisan bir oyuncu profili gostermesi iyi olur.

Yoksa EPL Seria A dan gelmis, sonra TR de anadolu takimlarda top kosturan adamlari degil elbet :)

Eren ikinci forvet olarak uygundur bana gore.

Şimdi anlaşıldı. :DD Şaka bi yana Dursun başkan olduğu sürece Eren ve Rodallegadan daha fazlasını beklememek lazım bence. Riekerink de ısrarla ust duzey forvet istediğini söylemiyor/söylemedi

Baskaninin adi dursun olan bir Kulup eren derdiyok'a hayir dememeli

08CEGGt.jpg

VYnVLj.png

formalar ve kombinasyonlar böyle olsun yoksa beyaz forma gerçekten atlet gibi duracak:mad:

Eren'i Avrupa'da oynarken de bir çok beğeneni vardı bu forumda. Bence kaliteli bir forvet ama tuzmazsa son sahibi oluruz ama kimseyi alamamaktan iyidir.

Baskan Dursun'a göre planlama yaparsa bu kulüp, 5 yilimiz kaybolur. En kisa zamanda basarisiz olup Dursun'u sutlamak gerekir.

(Donk olayi farkli diyenleri gördüm.. Ulan her anadolu transferi patladigindan sonra ayni laflar)

Son düzenleme:
Beni gayet iyi tanirsin

Daha once ulan kullandigim icin uyari aldim

Seni de ben uyariyorum

eren'in kariyer ortalaması 56dk lan. herifte hem golcülük yok hem de devamlılık. :asd:

Hakan ne kadar boş adamsın ya. Bıkmadın demi ben vs diğer GSC üyelerimodunda her haltı ben bilirim moduna olmaktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt