Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Aman Sneijder ille de kalsın'' düşüncesinde olan bazılarının, takımın orta sahası defansif yönden alarm verirken, Josue transferine pek hevesli yorumlarını şaşkınlıkla karşılıyorum...Sorsam alternatif olarak değil ikisi aynı anda oynasın isterler. Nasıl bir format düşündüklerini açıklasalar da şu garibin futbol ufku bir nebze genişlese:hat:...
josueyi isteyenler 2 tane ortasaha da istiyo

ChekHjnWgAAezJ_.jpg

gömlek rengini kessssssssssssss :S:SSS

edit.. kemeri de kessssssssssss

İkisi de birbirinden güzel diyebilirim açıkçası.

Gömlekte yeşil ve lacivert tonları ton gibi tondur.

edit: Hermes kemere de laf edecek değiliz sanırım.

Son düzenleme:
1.devre türkiye kupasıda yok. haftada tek maçla geçecek. 4 stoper idealken denayer şuan sayısal olarak anlamsız olur.

Denayer açıkcası ilk müdahalelerde denge kaybı yaşıyor ve pozisyon alma konusunda sıkıntılı..başka adam alamıyorsak o zaman denayer ama birinci öncelik olmamalı

Stoper mevkiine en az iki adam lazımdı. Tasvip etmediğim Serdar transferine ciddi yatırım yapılınca, diğeri lider özellikli komple bir savunmacı olmalı. Ben de Denayer' in bu kriterleri pek karşılamadığını düşünenlerdenim. Şimdi birileri gelip bize linç girişiminde bulunacaktır; boru değil, Belçika-M. City etiketi var!...

Stoper mevkiine en az iki adam lazımdı. Tasvip etmediğim Serdar transferine ciddi yatırım yapılınca, diğeri lider özellikli komple bir savunmacı olmalı. Ben de Denayer' in bu kriterleri pek karşılamadığını düşünenlerdenim. Şimdi birileri gelip bize linç girişiminde bulunacaktır; boru değil, Belçika-M. City etiketi var!...

Boru değil Belçika M.city etiketi var.

böyle özel şeylerde ben dikkat ederim abi ne giydiğime ondan gözüme takıldı.
Kemeri dalga açısından söyledim baş harf bakımından ;) ki öyle kemer de takmam ayrıca, kısacası hem futbol mantalitesi hem de kıyafet açısından sevmem eski hocayı .d

böyle özel şeylerde ben dikkat ederim abi ne giydiğime ondan gözüme takıldı.
Kemeri dalga açısından söyledim baş harf bakımından ;) ki öyle kemer de takmam ayrıca, kısacası hem futbol mantalitesi hem de kıyafet açısından sevmem eski hocayı .d

Röportaja gelmişler fotoğraf işi doğaçlama gelişmiş renktaş.

Takım elbise bulup nereden giysin sayın hocamız?

Önceden planlanan bir poz olduğunu sanmıyorum yani. Kaldı ki daha samimi olmuş, "Haberim yokmuş gibi çek panpa" denmesinden iyidir diye düşünüyorum.

etiket önemli değil bana ne verdiği önemli ben denayere top geldiğinde ya da ikili mücadelede biraz savruk buluyordum açıkcası güvenmiyordum..bu arada linç için bekliyorum buyrun :asd22:

Röportaja gelmişler fotoğraf işi doğaçlama gelişmiş renktaş.

Takım elbise bulup nereden giysin sayın hocamız?

Önceden planlanan bir poz olduğunu sanmıyorum yani. Kaldı ki daha samimi olmuş, "Haberim yokmuş gibi çek panpa" denmesinden iyidir diye düşünüyorum.
abi adam biliyormuş işte resim çekileceğini röportaja gelip resim çekmicek mi gazete :D

takım elbise demiyorum be usta renkler çok saçma geldi bana o açıdan dedim

abi adam biliyormuş işte resim çekileceğini röportaja gelip resim çekmicek mi gazete :D

takım elbise demiyorum be usta renkler çok saçma geldi bana o açıdan dedim

Fotoğraf çeker de logonun önünde çekileceği belli değildir sanırım.

Ayrıca renklerin bir saçmalığı yok ki. Gayet güzel bir gömlek.

Kemeri de zaten Ronaldo'dan tut Hollywood aktörlerine kadar hepsi takıyor. Hocam takınca mı kabahat oldu?

Bırakalım bu işleri.

Sayın renktaşım.

Transferi bırakın en ufak bir duyum bile yok be.Herkes ümidi kesmiş bu vasıfsızlardan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt