- 4 Ağustos 2009
- 90.775
- 71.973
- 5.188
Riykerink buyuk hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginç buldumHoşuna mı gitti renktaş
josueyi isteyenler 2 tane ortasaha da istiyo''Aman Sneijder ille de kalsın'' düşüncesinde olan bazılarının, takımın orta sahası defansif yönden alarm verirken, Josue transferine pek hevesli yorumlarını şaşkınlıkla karşılıyorum...Sorsam alternatif olarak değil ikisi aynı anda oynasın isterler. Nasıl bir format düşündüklerini açıklasalar da şu garibin futbol ufku bir nebze genişlese...
gömlek rengini kessssssssssssss :S:SSS
edit.. kemeri de kessssssssssss
ya sokakta giyersin hacit da, 4 yıldızlı GS arması önünde poz vereceğini bile bile yeşil gömlekle gelmen absürd olur .dİkisi de birbirinden güzel diyebilirim açıkçası.
Gömlekte yeşil ve lacivert tonları ton gibi tondur.
ya sokakta giyersin hacit da, 4 yıldızlı GS arması önünde poz vereceğini bile bile yeşil gömlekle gelmen absürd olur .d
Denayer açıkcası ilk müdahalelerde denge kaybı yaşıyor ve pozisyon alma konusunda sıkıntılı..başka adam alamıyorsak o zaman denayer ama birinci öncelik olmamalı
Stoper mevkiine en az iki adam lazımdı. Tasvip etmediğim Serdar transferine ciddi yatırım yapılınca, diğeri lider özellikli komple bir savunmacı olmalı. Ben de Denayer' in bu kriterleri pek karşılamadığını düşünenlerdenim. Şimdi birileri gelip bize linç girişiminde bulunacaktır; boru değil, Belçika-M. City etiketi var!...
Sergen bu sefer dediğin çıktı lan helal.josueyi isteyenler 2 tane ortasaha da istiyo
böyle özel şeylerde ben dikkat ederim abi ne giydiğime ondan gözüme takıldı.Niye yav
böyle özel şeylerde ben dikkat ederim abi ne giydiğime ondan gözüme takıldı.
Kemeri dalga açısından söyledim baş harf bakımındanki öyle kemer de takmam ayrıca, kısacası hem futbol mantalitesi hem de kıyafet açısından sevmem eski hocayı .d
etiket önemli değil bana ne verdiği önemli ben denayere top geldiğinde ya da ikili mücadelede biraz savruk buluyordum açıkcası güvenmiyordum..bu arada linç için bekliyorum buyrun :asd22:Stoper mevkiine en az iki adam lazımdı. Tasvip etmediğim Serdar transferine ciddi yatırım yapılınca, diğeri lider özellikli komple bir savunmacı olmalı. Ben de Denayer' in bu kriterleri pek karşılamadığını düşünenlerdenim. Şimdi birileri gelip bize linç girişiminde bulunacaktır; boru değil, Belçika-M. City etiketi var!...
abi adam biliyormuş işte resim çekileceğini röportaja gelip resim çekmicek mi gazeteRöportaja gelmişler fotoğraf işi doğaçlama gelişmiş renktaş.
Takım elbise bulup nereden giysin sayın hocamız?
Önceden planlanan bir poz olduğunu sanmıyorum yani. Kaldı ki daha samimi olmuş, "Haberim yokmuş gibi çek panpa" denmesinden iyidir diye düşünüyorum.
Boru değil Belçika M.city etiketi var.
abi adam biliyormuş işte resim çekileceğini röportaja gelip resim çekmicek mi gazete
takım elbise demiyorum be usta renkler çok saçma geldi bana o açıdan dedim