Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer(Semih)Chedjou Serdar(Balta) ile 3 lu savunma oynasak Linnes ile Carole yi beklere koyduk mu saglam bir on liberoyla gol yeme problemini cozemez miyiz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aksam evren göz'ü dinledim, bony transferinde sıkıntı yok suanlik oyuncunun yanıtı bekleniyor, kesin biten bir şey yok henüz dedi. diarra için riekerink istiyormuş ancak oyuncunun on milyon euroluk cezası mı ne varmış, o yüzden bu transfer zor diyor. mikel'i riekerink veto etmiş ağır diye. johansen için 1,5 verilmiş ancak 3 istemiyormuş. O transferde durum belli değil ilerleyen günlerde fiyat arttırıp transfer edilebilirmis. Delaney için de gorusmeler sürüyormuş.

Bony transferinde sıkıntı yok.

Tek pürüz kulübü ve kendisi henüz ikna olmuş değil.

Onun dışında her şey olumlu.

Ben de diyorum 3 aydir forum ne guzel bir yerdi bir anda havasi degisti diye sebebi belliymis

Ulan 1 tane forvet istioz nolursunuz laaagnn nolursunuz torpak atin laa torpakkkk

Bruma'nin olimpiyatlara gitmesine izin vermedigimiz icin trip attigi soyleniyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takımda Sneijder-Josue beraber oynayacak ve o orta saha defansif zaafiyet yaşamayacak!. Hele de mevcut kadroyu ve mali tabloyu gözünün önüne getir ve konuyu bir daha gözden geçir; ısrar edersen, hiç katılmasam da saygı duymak düşer kulüpdaş:hat:...

Yönetimin acilen 6 numara bölgesine transfer yapması gerekiyor zaten transfer yapılmazsa kim oynarsa oynasın defansif zaaflar olur.Sağlam bir 6 numara alınırsa josue ve sneijder aynı takımda rahatlıkla oynayabilir düşüncesindeyim.

m'villa selçuk

josue sneijder podolski

gecmiş,gelecek temalı bi fim önersenize.frekansı,zaman yolcusunun karısını izledim.baska ne var?

Sinan ve Bruma varken kanatta Josue'yi kullanmak oldukça enteresan olurdu.

Üstelik çizgide oynamak adına neredeyse hiçbir artısı olmadığını düşünürsek.

aksam evren göz'ü dinledim, bony transferinde sıkıntı yok suanlik oyuncunun yanıtı bekleniyor, kesin biten bir şey yok henüz dedi. diarra için riekerink istiyormuş ancak oyuncunun on milyon euroluk cezası mı ne varmış, o yüzden bu transfer zor diyor. mikel'i riekerink veto etmiş ağır diye. johansen için 1,5 verilmiş ancak 3 istemiyormuş. O transferde durum belli değil ilerleyen günlerde fiyat arttırıp transfer edilebilirmis. Delaney için de gorusmeler sürüyormuş.
Hocamız da herkesi veto ediyor. Mikel'den iyisini alma şansımız var mı ki bizim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt