Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer(Semih)Chedjou Serdar(Balta) ile 3 lu savunma oynasak Linnes ile Carole yi beklere koyduk mu saglam bir on liberoyla gol yeme problemini cozemez miyiz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş ben burada çok yazdım...bizim asıl sorunumuz ne defans nede defansif ortasaha...bizim asıl problemimiz önde ayağında top tutabilen bir forvet eksikliği....eğer önde top tutabilen bir forvetimiz olsa o yediğimiz gollerin %40'nı yemezdik....gerisi artı....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Yönetimin acilen 6 numara bölgesine transfer yapması gerekiyor zaten transfer yapılmazsa kim oynarsa oynasın defansif zaaflar olur.Sağlam bir 6 numara alınırsa josue ve sneijder aynı takımda rahatlıkla oynayabilir düşüncesindeyim.

m'villa selçuk

josue sneijder podolski

Öylesine bir ''Superman 6 numara'' fikri aklıma yatmadı; varsa bile öyle birisini bulup almak mevcut şartlarda zor ki oynayamadığı her maç dökülür takım...Sneijder + Josue olmaz, bu da benim düşüncem...Kaldı ki Bursaspor performansını da beğenmeyenlerdenim; istikrarsız-dsiplinsiz-savruk biri...

Sinan ve Bruma varken kanatta Josue'yi kullanmak oldukça enteresan olurdu.

Üstelik çizgide oynamak adına neredeyse hiçbir artısı olmadığını düşünürsek.

Josue bursa hariç oynadığı tüm takımlarda sağ kanat oynamıştır esas mevkisi kanattır.Benimde tabiki sağ kanattta ilk tercihim bruma ve sinan olurdu ben orada arkadai josue ve sneijder aynı 11 de oynamaz demiş ona örnek verdim.

Bruma da gitsin , 2. Sınıf Anadolu topçularını alırız ; rodegalla, Eren vs. Allah akıl fikir versin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah Linnes de hocamız ile çıkışa geçer. Gereken şansı verir umarız.

sneijder bence gitmez

yaglı surat koca kulak hırsız eğer derdi paraysa brumayı satar hazır talipte var en az 7 civarı parada kazanır yani bence gitmez wes

Bi hazırlık maçı yaptım sonuçlar:

Defans kurgumuz zayıf
Sneijder maç eksiğine rağmen iyiydi
Gökay Birhan umut vadediyor
Donk aynı tırt
Hamit sakatlanana kadar iyi oynayacak
Forvet yok
Patlama yapma kapasitesi yüksek Bruma var

Maç bitimindeki transfer haberi
"bruma satılmak üzere"
Sizin gibi yönetimin......

Josue bursa hariç oynadığı tüm takımlarda sağ kanat oynamıştır esas mevkisi kanattır.Benimde tabiki sağ kanattta ilk tercihim bruma ve sinan olurdu ben orada arkadai josue ve sneijder aynı 11 de oynamaz demiş ona örnek verdim.

Josue defansif katkısı çok zayıf ve oyun dsiplinine sadık kalamayan bir futbolcu; kanatta oynaması bu zaafiyeti mazur kılmaz, kanat oyuncusunun da defansif sorumluluğu var...Sırf Sneijder oynasın diye beşli defansla oynamak zorunda kaldıklarını söyleyen de bizzat Hollanda' nın 2014 World Cup taki TD ü...Mevcut takımın orta saha direnç düşüklüğü ortadayken olmayacak duadır...

@Aslannews
Catio Balde (Bruma'nın menajeri): "Görüşmeler iyi gidiyor. Pazartesi gününe kadar Galatasaray'la PSV'nin anlaşacağını düşünüyorum." (Record)

Bizim yönetim saçmalam peşinde yine.

ZA.

Duyum var mı gençler

fft104mm3593513.jpg

Bruma en fazla 7 milyon ve saçma yüzde 10 kar payı koyup verir bunlar . Kanatta da Emrah Yasin falan oynar işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt