- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
vahşi hamlelere ihtiyacımız var
feghuli namlunun ucundaymis renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vahşi hamlelere ihtiyacımız var
Ozan Milli Güreş müsabakalarına gitmeyecekse zor çıkarIlerde Yusuf Yazici, Oguzhan Ozyakup, Ozan Tufan ve Okay Yokuslu'da gidebilir
bana gelen bilgi namlunun totomuza döndüğü seklinde renktasfeghuli namlunun ucundaymis renktas
Ozan Milli Güreş müsabakalarına gitmeyecekse zor çıkar
Geçen yazmıştım yine yazayım milli takımın başında gençleri takip eden klupleriyle temas halinde olup sürekli gözlemleyen bir td olması lazımIlerde Yusuf Yazici, Oguzhan Ozyakup, Ozan Tufan ve Okay Yokuslu'da gidebilir
underratedın babasıŞu herifi birimiz yönetime falan atsak, kaç kere seyrettim bizim orta sahaları cebinden çıkarır. Ucuz oyuncu hem de. Tolga ile beraber duvar örerler orta sahaya.
Birkir Bjarnason - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Aziz söyletmiştir üvey oğluna para lazım transfer için strateji yoksa ben inanmıyorum Benfica istemişmiş en fazla Las Palmas ayarında bir takıma gider ederi de en fazla 4 milyondurOzan Tufan gidecek mi şeklinde kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Demirel, 'Benfica gibi bir takım ciddi rakamlara Ozan Tufan'ı istedi. Ben Ozan'a inanıyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Ozan geçen sene az oynadı ama Benfica istedi, 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim ona' ifadelerini kullandı.
benim anladığım Imbula-Vainqueur Lemina-Neto stilleri daha yakın yani
bana gelen bilgi namlunun totomuza döndüğü seklinde renktas
değil mi ulan kıskanç herif akıllı olSen besiktasa gelen pepeye türkiyeye gelmiş en iyi yabancı diyen adamsın sana gelen bilgi en fazla budur
Doğruysa takdir ettim tudoruHakan Gündoğar (A Spor): Tudor antrenmandan sonra Semih Kaya ile hatıra fotoğrafı çekilmemize izin vermedi. "İsterseniz bir de ağlayın" dedi
Hakan Gündoğar: Tudor "Bu kadar duygusallığa gerek yok profesyonel bir hayat yaşıyoruz" dedi. Semih çok üzüldü. Biz de çok şaşırdık.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Zaten teminden beri yaziyorsun? Yoksa bilgisayarı başkası mi ele gecirdi?selamun aleyküm gönül dostları
DUYUM var mı¿¿
ne yani Pepe'nin ülkeye gelen en iyi yabancı olduğunu mu düşünüyorsun?değil mi ulan kıskanç herif akıllı ol