Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Milli Güreş müsabakalarına gitmeyecekse zor çıkar

Ozan Tufan gidecek mi şeklinde kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Demirel, 'Benfica gibi bir takım ciddi rakamlara Ozan Tufan'ı istedi. Ben Ozan'a inanıyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Ozan geçen sene az oynadı ama Benfica istedi, 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim ona' ifadelerini kullandı.

Ilerde Yusuf Yazici, Oguzhan Ozyakup, Ozan Tufan ve Okay Yokuslu'da gidebilir
Geçen yazmıştım yine yazayım milli takımın başında gençleri takip eden klupleriyle temas halinde olup sürekli gözlemleyen bir td olması lazım
Ft fosili anca o açılışa bu açılışa gitsin döte bala şampiyonaya katılıp zafer ilan etsin
Enes Ünal
Çağlar söyüncü
Berke Özer
Cengiz Ünder
Emre Mor
Okay Yokuşlu
Yusuf Yazıcı
Oğuzhan Özyakup

Benim takip edebildkilerim bunlar
Güzel bi jenerasyon geliyor ama başta ne yazık ki ft var
Hala volkan şen
Fln çağırılıyor kadroya yazık

Sony Z5 Premium

Son düzenleme:
Parçalı Peşinde Twitter Hesabı Cenk Ergün yarın Almanya'ya gidiyor diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan Tufan gidecek mi şeklinde kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Demirel, 'Benfica gibi bir takım ciddi rakamlara Ozan Tufan'ı istedi. Ben Ozan'a inanıyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Ozan geçen sene az oynadı ama Benfica istedi, 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim ona' ifadelerini kullandı.
Aziz söyletmiştir üvey oğluna para lazım transfer için strateji yoksa ben inanmıyorum Benfica istemişmiş en fazla Las Palmas ayarında bir takıma gider ederi de en fazla 4 milyondur

Hakan Gündoğar (A Spor): Tudor antrenmandan sonra Semih Kaya ile hatıra fotoğrafı çekilmemize izin vermedi. "İsterseniz bir de ağlayın" dedi

Hakan Gündoğar: Tudor "Bu kadar duygusallığa gerek yok profesyonel bir hayat yaşıyoruz" dedi. Semih çok üzüldü. Biz de çok şaşırdık.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

benim anladığım Imbula-Vainqueur Lemina-Neto stilleri daha yakın yani

Aslında değil. Sadece 8 numara ve 6 numara ayrımı yok. Nasıl 6 nasıl 8 ayrımı da var. Topal da 6 numara Atiba da. Ama birisi kesici tamamen diğeri ise pas istasyonu da olabilen ayağı da temiz bir 6 numara. Lemina da 8 ama dribling yapan 8. Selçuk ise topu yavaş ve pasla oynayan bir 8. Selçuk oyun kurar ama seni hep yerleşik rakibe hücum ettirir. Lemina oyun kurarken daha çok hata yaptırır ama ortasahada bir anda hareketlenme ile 2_3 rakibi oyundan düşürür, eksik yakalatır.

Bu biraz oyun planıyla alakalı işte. Riekerink'in oyun planı için Selçuk ideal. Tudor için pek öyle görünmüyor. Neto Selçuk tarzı bir oyuncu. Bu sebeple tercih edilmesi garip bence.

Beşiktaş ve Lyon, Marcelo'nun transferi konusunda €8.5M'a anlaştı. (A Spor)

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Hakan Gündoğar (A Spor): Tudor antrenmandan sonra Semih Kaya ile hatıra fotoğrafı çekilmemize izin vermedi. "İsterseniz bir de ağlayın" dedi

Hakan Gündoğar: Tudor "Bu kadar duygusallığa gerek yok profesyonel bir hayat yaşıyoruz" dedi. Semih çok üzüldü. Biz de çok şaşırdık.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Doğruysa takdir ettim tudoru

Sıra sanada gelecek
d54b95dc31d92d2c81ac27bca1dd0429.jpg

Korkma titreee

Sony Z5 Premium

Forum'da Sinan'a cop diyenler var ama ben hala Sinan'in yetenekli oyuncu oldugunu dusunuyorum, bos alan buldugunda cok etkili, cogu zaman mac icerisinde kayboluyor ama kaleye yakin oynadigi surece her zaman katki saglar, son vuruslari iyi ve iyi dribbling yapiyor.

Muhtemelen benfica'ya gidecek, benfica'nin iyi kanat oyunculari var ama Sinan'a bir sans verilirse orda kendini bulur ve ordan da bir premier lig takimina gidebilir. Futbolda herzaman calisarak bir yerlere gelirsin. Sinan isteksiz oynamaya ve calismaya devam ederse aydin yilmaz gibi kaybolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt