Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.814
- 12.115
- 1.783
Selcuk oynarsa bu sene çöpe gider.En az 2 orta saha şart bu takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Gündoğar: Semih ile saha da fotoğraf çektirmemize Tudor izin vermedi,isterseniz bir de 'ağlayın' dedi.
Bu süpermiş![]()
Helal hocam![]()
Yönetime şu açıdan kızıyorum. Şimdi 3 tane kalbur üstü oyuncu aldı diye çoğu kişi bir havaya girdi ama hala çok yetersiz bir kadromuz var ve bi dünya para harcadık.
Şimdi Belhanda'ya 10 milyon avro vereceğine 1 sene Sneijder'den faydalansaydın cebinde o para kalırdı ve o parayla Kono ve Feghouli bir şekilde alınabilirdi.
-------------------------Gomis----------------------------
Kono------------------Sneijder-----------------Feghouli
--------------Selçuk-------------Lemina-----------------
Linnes-------Serdar----------Maicon----------Mariano
Şu kadro her türlü iş yapardı.
Lemina yerine Vainquer de olabilir.
Selcuk oynarsa bu sene çöpe gider.En az 2 orta saha şart bu takıma
FLAŞ | Ali Naci Küçük: West Ham ile anlaşan Galatasaray, Feghouli için son teklifini 300 bin € daha arttırdı. Son teklif 2.8 Milyon €
Internet sitesinde bulamadım bu haberiGalatasaray feghouli konusunda sona yaklaştı.Cezayirli futbolcunun transferine 2 gün içinde nokta koyulacak (milliyet)
Nevzat Dindar: Galatasaray 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 Orta saha, 1 kanat 1 forvet alacak.
Tudor yönetim tarafından orta saha için önerilen Arao(Flamengo) ve Fernando'yu(M.City) o bölge için daha hızlı oyuncu istiyorum deyip veto etti ve İmbula'yı gerekirse 20 gün daha bekleyebileceğini belirtti(Hürriyet)