Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor'un menajeri Muzzi Ozcan, beIN SPORTS'a konuştu: "Şu an hocası memnun Emre'den, giderse gelişmesi için gidecek kısa vadeli olacak.Emre'nin transferi kamptan sonra belli olacak. Gitmesi hocanın kararına bağlı. Emre Türkiye'ye gelecekse, geleceği yer belli.""

geleceği yer belli derken

emre gsliydi

bizimi kastediyo acaba dombili muzzi

Nevzat Dindar: Tudor orta sahaya Lemina ve Imbula'yı beraber istedi. 2'sinin transferi için uğraşılıyor. Vainqueur yedekte tutuluyor.
ay-olabilir-mi-oyle-bisey-lutfen-olsun-cunku_680526.jpg

Tudor istediği oyuncu profilinde yüzde yüz haklı. Ama bizim yönetim nasıl Lemina-Imbula'dan alternatif olarak Vainquer ve Arao'ya geçiyor anlamak güç. Beraber alınsalar anlarım da alternatif olarak düşünülmeleri saçma. Dünyada da Imbula'dan başka o tarz adam da yok değil. İyi araştırmalılar.

“Emre konusunda teklifler var. Ama şu anda Dortmund’a konsantre. Onu bozmuyoruz. Onun düşüncesi fit olmak. 25 Temmuz’a kadar kampı var. Hocası takımda uygun gçrmüyorsa yeni bir adım olacak. Ama kısa vadeli bir adım olacak.”
“EMRE PROFESYONELLİĞİ YENİ ÖĞRENİYOR”
“Hocası ve Dortmund ondan memnunlar. Ona sürekli destek veriyorlar. Çünkü Emre 6 ay içinde profesyonel oldu. Geçen sene onun için zor geçti. Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor. Biraz pişmesi lazım. ”
“EMRE’NİN DOĞRU BİR HARİTA ÇİZMESİNİ İSTİYORUZ”
“Emre de farkıda yeteneğinin. Emre de kendisi için en doğru seçimi yapmak istiyor. Doğru bir harita çizmesini istiyoruz. Ama kulüp bir tarih vermedi. Sadece gelen tekliflerin hepsini cevap vermeden bekletiyorlar. Satılacak bir isim olsa önveden hamlede bulunurlardı.”

“TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ”
“Eğer Dortmund ve hocası Emre’yi uygun görmezse ve gelişmesi konusunda sıkıntı yaratacaksa teklifleri değerlendireceğiz.”

“TÜRKİYE’DE GELECEĞİ YER BELLİ”
“Emre Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray’ı yakından takip ediyor. Ama Emre Türkiye’ye gelecekse geleceği yer belli.”

bu salagı Türkiyeye bırakmazlar.heleki fenerbahce falan..aykut 2 .hafta kadro dışı bırakır.şenolu ise dinleyecegini düşünmüyorum.bizde de tudor döver bunu.
Tudor kesin döver bunu bruma'ya tahammül edemiyor adam.

Lemina-İmbula-Vainquer üçlüsünden herhangi ikisi gelse muhteşem olur

Tudor istediği oyuncu profilinde yüzde yüz haklı. Ama bizim yönetim nasıl Lemina-Imbula'dan alternatif olarak Vainquer ve Arao'ya geçiyor anlamak güç. Beraber alınsalar anlarım da alternatif olarak düşünülmeleri saçma. Dünyada da Imbula'dan başka o tarz adam da yok değil. İyi araştırmalılar.
dursun'un surata bak anlarsin rdas

@nevzatdindar

Feghouli 1-2 güne netleşir.. Namlunun ucunda olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum..

Bazı renktaşlar transferler hemen bitsin istiyorlar da o iş o kadar kolay değil. Örneğin İmbula... Ya da Lemina... Sen nasıl ki bu adamları Galatasaray da oynayabilecek seviyede görüp istiyorsan kendi takımlarının hocası da o seviyedeki adamı kampta görüp değerlendirmek istiyor. Dolayısıyla da bu tür futbolcuların kulüpleri bu adamları ancak1. hatta 2. kamp dönemlerinden sonra değerlendiriyor ki bu da liglerin Ağustos Eylül aylarında başladığı takımlarda Ağustos ortasını bulabiliyor. Dolayısıyla takım ve taraftar olarak İmbula ya da Lemina çapında bir futbolcu grubu istiyorsak bu işlerin öyle 3-5 günde bitmeyeceğini de bilmemiz gerekiyor.Üstelik de Avrupa liginde oynayan bir takım için.
Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Her ne kadar ben de transferlerin bir an önce sonlanmasını istesem de bu süreçin uzamasını normal karşılıyorum ve şunun için dua ediyorum:
LEN ÇAPSIZ NOOLUR BU SENE UTANDIR BİZİ.... HADİ BAŞGAN BAŞARABİLİRSİN... (Zaten başaramazsan gidersin)....

Sa renkdaslar, senelerdir bu forumda yazdiklarinizi takip ediyorum, sonunda kayit olmayi basardim.

Eskiden Kerim Zengin diye bir arkadas vardi burda, bayadir göremedim onu, bilgisi olan varmi?

@nevzatdindar

Orta saha (2 tane) alınmazsa bu transferlerin işe yaramayacağının bizler gibi kulüp yetkilileri de farkında.. Imbula ve Lemina için sabır...

Lemina ve İmbula, her ne kadar ikiside aslında sekiz numara olsalar bile. İmbula en azından altı numarada da oynayabiliyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hücum yönü daha iyi olan Lemina gibi duruyor ama İmbula'da her şey var ve EPL'den geliyor,Vainquer'da defansif orta saha ihtiyacını karşılar.
Lemina-İmbula ikilisi muhteşem olur ama finansal açıdan baya zor kim gelse olur bu üçlüden:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt