Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Bu arada Sneijder konusunda bence %70 yönetim istemiyor %30 Tudor. İhaleyi daha çok TUdor'a yıkıyorlar gibi geliyor bana en başından bu yana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte gitmesini istediği için konuşmuyorum diyor. Kalmasını istese, umarım sorun biran önce çözülür ve aramıza katılır minvalinde konuşurdu.
taraftarı aptal yerine koymuyorlar renkdaş. sadece taraftar, taraftar olduğundan dolayı aceleci davraniyor ve net cevaplar istiyor. olay basit aslında. kulüp göndermek istiyor ama 4.5milyon vermek istemiyor. sneijder de bizden daha iyi teklif alamadığından ya kalayım diyor ya da 4.5'umu verin gideyim diyor. maddi olarak sıkıntıları olmayan bir kulüp olsaydık çoktan yollamıştık sneijder'i. ama sıkıntılarımız olduğundan ne kadar kurtarırsak o kadar kardır diyoruz. bu sebeple kesin ve net açıklamalar yapılmıyor.
Maicon sol stoper de oynuyor kardeşAhmet ile Serdar arasında şu an için yapılan tercih biri diğerinden iyi ya da sağlıklı diye değil. Maicon sağ stoper oynadığı için aralarından sol stoper oynama alışkanlığı olan Ahmet öne çıkıyor.
fegouli konop lemina imbula
gelişme var mı
Bu arada Sneijder konusunda bence %70 yönetim istemiyor %30 Tudor. İhaleyi daha çok TUdor'a yıkıyorlar gibi geliyor bana en başından bu yana.
Belki de kalmasini istiyordur Bunu bilemeyiz.
Ama gitmesini istese ve cikip herseyi net bir sekilde aciklarsa yanlis olur,Sneijder kesin olarak takimdan ayrilacak mi belli degil cünkü 5 milyon maasi var.
En son sneijder'in paylasimindan anladigimiz kadariyla finansal konulardan dolayi satranc oynaniyor
çok doğru renktasim her topluluk içinde bu tipler olur ama yapacak birşey yokTudor ve Belhanda (yani GS) başarısız olsa da, mastürbasyonumuzu yapıp orgazm olurken burada millete karşı ''biz demiştik'' diyebilelim kafasında olan ''adamlar'' var. Bunlar GS'lı olduğunu söylüyor. Siz GS'lısınız şimdi he? Cidden üzülüyorum bu adamlarla aynı takımı desteklediğim için. Tinerciler ve şikeciler bile sizin yaptığınızı yapmıyor lan. İsteyen üstüne alınsın.
Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.
Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.