Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Sneijder konusunda bence %70 yönetim istemiyor %30 Tudor. İhaleyi daha çok TUdor'a yıkıyorlar gibi geliyor bana en başından bu yana.

İşte gitmesini istediği için konuşmuyorum diyor. Kalmasını istese, umarım sorun biran önce çözülür ve aramıza katılır minvalinde konuşurdu.

Belki de kalmasini istiyordur Bunu bilemeyiz.

Ama gitmesini istese ve cikip herseyi net bir sekilde aciklarsa yanlis olur,Sneijder kesin olarak takimdan ayrilacak mi belli degil cünkü 5 milyon maasi var.

En son sneijder'in paylasimindan anladigimiz kadariyla finansal konulardan dolayi satranc oynaniyor

Sneijder'in kalmasını ben de isterim de bugün verdiği cevap çok doğru ve yerinde olmuş. Yani ne demesini bekliyordunuzki ? Kusura bakmayın ama adama buradan vurulması çok saçma.

Ben de Galatasaray taraftarıyım ama şuanda Sneijder'in durumu zerre umurumda değil. Yarınki maça hangi 11'le çıkacağız, oyun anlayışımız nasıl olacak, sakatlar oynayacak mı, Gomiş 11de mi soruları çok daha can alıcı.

Bu maçı alamazsak veya turu geçemezsek bana göre sezonu izleme sebebi büyük oranda azalır. Galatasaray'ın kuruluş sebebi yarınki maçtır hatırlatırım.

Sneijder taraftari kullanip kalmaya çalışıyor son kozlarini oynuyor
Tudor için ise değişen birsey yok cebinden onun maasini odemeyecek sonucta kalirsa da giderse de benim için hava hoş diyor adam. Üst düzey kulüpte futbolculuk yapmış önemli oyuncularla çalışmış bu tip spekulasyonlarin diger oyuncularıda etkileyeceğinin farkında. Bu dönemi Tudor'un iyi kullandığını düşünüyorum yönetime ve Sneijder'e atti tüm pasları. Yönetim ise klasik beceriksizliğini gösteriyor işte. Bir an önce bitsede kurtulsak giden gitsin kalan kalsın ben artık çok sıkıldim su muhabbetten. Ne birşeyin başı olacak ne de sonu..

taraftarı aptal yerine koymuyorlar renkdaş. sadece taraftar, taraftar olduğundan dolayı aceleci davraniyor ve net cevaplar istiyor. olay basit aslında. kulüp göndermek istiyor ama 4.5milyon vermek istemiyor. sneijder de bizden daha iyi teklif alamadığından ya kalayım diyor ya da 4.5'umu verin gideyim diyor. maddi olarak sıkıntıları olmayan bir kulüp olsaydık çoktan yollamıştık sneijder'i. ama sıkıntılarımız olduğundan ne kadar kurtarırsak o kadar kardır diyoruz. bu sebeple kesin ve net açıklamalar yapılmıyor.

Ya tamam da maddi sikintisi olan ona buna dunya paralari bayilmaz. Muhtar olamicak adam kulub yonetiyo. kriz yonetimi sifir taraftar dogal olarak bi aciklama bekliyo surec uzadikca daha kotu oluyo. Orn: mesela sneijder kalirsa 1 kanat aliriz giderse 2 kanat aliriz . taraftar beklenti icinde oluyo merak ediyo.

Son düzenleme:
Tudor ve Belhanda (yani GS) başarısız olsa da, mastürbasyonumuzu yapıp orgazm olurken burada millete karşı ''biz demiştik'' diyebilelim kafasında olan ''adamlar'' var. Bunlar GS'lı olduğunu söylüyor. Siz GS'lısınız şimdi he? Cidden üzülüyorum bu adamlarla aynı takımı desteklediğim için. Tinerciler ve şikeciler bile sizin yaptığınızı yapmıyor lan. İsteyen üstüne alınsın.

Emin olabileceginiz hususlar:
- yonetim Sneijder'i istemiyor
- Tudor da Sneijder'i istemiyor
- Sneijder de Galatasaray'da oynayayim diye yanip bitmiyor, parasini istiyor
- Yonetim para vermeden veya daha az vererek gondermek istiyor
- Tudor bu topa girmez, konu Sneijder - Yonetim arasinda
- Mac oncesi hicbir hoca veya takim transfer de aciklamaz, bu turde bir oyuncunun gidecegini de aciklamaz
- Basin toplantisi mac icin duzenlenmis bir toplanti, genel bir basin toplantisi degil
- Iki taraftan herhangi biri orta yolu bulmaya yanasmaz ve diretirse bu konu daha cok surer, Sneijder de takimdan ayri antrenman yapmaya devam eder

Bu hareketleri fatih terim yapsaydi büyük imparator fatih olacaktı ama sırf teknik direktorluk kariyeri yok diye tudor kibirli oluyor
Bence profesyonel bir yaklaşım sonuçta bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun hocanın insiyatifine bağlı kulüpteki durumu.. hoca kim olursa olsun. Profesyonelce düşünmek lazım

2015 yazında uykuya dalmış da şimdi uyanmış gibi takılan çok kişi var aramızda.

Belki de kalmasini istiyordur Bunu bilemeyiz.

Ama gitmesini istese ve cikip herseyi net bir sekilde aciklarsa yanlis olur,Sneijder kesin olarak takimdan ayrilacak mi belli degil cünkü 5 milyon maasi var.

En son sneijder'in paylasimindan anladigimiz kadariyla finansal konulardan dolayi satranc oynaniyor

Ne finansal sorunu olm ya. 4 senedir bu maaşı alıyor adam. Geçen sene başı 65 milyon barajı problemi olmasına rağmen Sneijderin gitmesi kimsenin aklına bile gelmiyordu.

Bu sene bir sürü çöp oyuncu gönderildi ya da satıldı. Maaş tablosu daha iyi durumda. Finansal problem falan yok.

O gün soyunma odasında muhalif olanların hepsini gönderiyor. Kendisine arka çıkan Selçuk'un ise bugün 11'de yeri garanti. Övüp duruyor Selçuk'u.

Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.

Tudor ve Belhanda (yani GS) başarısız olsa da, mastürbasyonumuzu yapıp orgazm olurken burada millete karşı ''biz demiştik'' diyebilelim kafasında olan ''adamlar'' var. Bunlar GS'lı olduğunu söylüyor. Siz GS'lısınız şimdi he? Cidden üzülüyorum bu adamlarla aynı takımı desteklediğim için. Tinerciler ve şikeciler bile sizin yaptığınızı yapmıyor lan. İsteyen üstüne alınsın.
çok doğru renktasim her topluluk içinde bu tipler olur ama yapacak birşey yok

Tudor'a inaniyorum bu duzeni yikacak onemli olan tek sey Galatasaray,Sneijder kalirsa mutlu oluruz giderse de biz Galatasarayliyiz....yok Tudor kovulsunmus Sneijderi Galatasaraydan ustun goren taraftar yapisi ile sampiyonluk gelmez Fatih Terim gelseydi Sneijder coktan gitmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt