Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Villarreal CFOnaylanmış hesap @VillarrealCF 17 dk.
OMG
1f640.png
!!!
DEjXq1QXgAAiyrs.jpg

savunmada 2 tane brezilyalımız oldu şimdi.

Gomis, maicon ve mariano da tıpkı 2011-2012 de yapılan transferler gibi takımın seviyesini 2-3 seviye yukarı taşıyacak adamlar. belhanda ya ise yorum yapmak için henüz erken ya fiyasko olacak yada çok iyi çıkacak.

şimdi merkez ortasaha işini çözerlerse ve üstüne sağ kanata çağ atlatacak feghouli transferi gerçekleşirse ciddi bir seviye artışı oacak takımda son 3 yılın net en iyi kadrosu olacak.

"Audaces fortuna juvat" (Roma Atasözü)
Talih cesaret edene güler.

i

Tudor bu kulüp için en büyük şans şu anda herkesin sallamasından belli...Cogu maçları sadece özetlerden takip eden,sneijder'e aşık ergen kitle yüzünden tudor'u yedirtmeyelim.Yahu yıllar sonra ilk defa taş gibi bir takım kurulmak üzere.Bizi sneijder tartışması içinde öğütup tudor'u yemeye ve bu kurulması muhtemel düzene engel olmaya çalışıyorlar görmüyor musunuz?...

Tudor bu kulüp için en büyük şans şu anda herkesin sallamasından belli...Cogu maçları sadece özetlerden takip eden,sneijder'e aşık ergen kitle yüzünden tudor'u yedirtmeyelim.Yahu yıllar sonra ilk defa taş gibi bir takım kurulmak üzere.Bizi sneijder tartışması içinde öğütup tudor'u yemeye ve bu kurulması muhtemel düzene engel olmaya çalışıyorlar görmüyor musunuz?...

Kimler?

Aramızda gerçekten tiner kullananlar var.

Tudor sebebi açıklamıyor , yüreğin varsa açıkla bilmem ne.

Galatasaray SKOnaylanmış hesap @GalatasaraySK 1 hr1 hour agoDaha fazla

Igor Tudor: Kulüp ve Sneijder görüşüyorlar. Her iki taraf için de en doğru kararı alacaklardır.

Yarın UEFA maçın var , kriz şimdilik biraz soğudu , maça odaklanmak var niye Sneijder konusunu deşip olayı ateşlesin. Böyle saçmalık olur mu?

Bir de niye rakibi ezicez , geçicez diye konuşmadı , Galatasaray hocası şaaşaalı bir konuşma yapar gibisinden çamur atanlar var

Igor Tudor: Özel bir durumun içindeyiz. Sezonu erken açtık. Bahanemiz yok turu geçmek zorundayız.

Adama çamur atmayı bırakın da armayı destekleyin. Öteki türlü yaptığınız eleştiri değil hainlik.

Sneijderi savunanlar zaten taş gibi kadronun kurulmasından dolayı savunuyor. Merak etme kardeşim. Taş gibi kadroda Sneijder gibi oyuncu zarar olmaz.

Ben Tudora bi parantez açmak istiyorum. Ben şahsen kendisinden cok büyük işler bekliyorum. Biraz sabırlı olmak gerek doğal olarak. Şimdiye kadar yaptıkları, futbol anlayışı ve söyledikleri gayet yerinde ve gerekli şeyler. Adam yavaş yavaş bütün cöpleri göndermeye calışıyor. Bu işler bugünden yarına olacak şey değil malesef, 1-2 cöp değilki, bütün kadro hemen hemen cürük ve yüksek maaşlı elemanlar, elden cıkarmak zor bunları. Basında ismi gecen oyuncular gayet kaliteli, adam oyuncu kumaşından anliyor. Yönetim minimum bir kanat, 2 bek ve 2 orta saha alirsa Tudor başarılı olacaktır. Şu anki kadroya dünyanın en iyi teknik adamını getirseler bi cacık yapamaz. Futbol kaliteli adamlarnan oynanır. Sneijder olayı doğru yönetilmiyor o kesin, kendisini bende severim, ama olaya sportif acıdan bakmak lazım, rahat iki senedir yatıyor, aslında onunda pek suçu yok, beraber oynadığı adamlar ptt topcuları. Ama kan değişikliğne ihtiyac var, yeni bir oluşum icinde TD onu istemiyor. Saygı duymak lazım. İstikrar şart, Tudora full destek renkdaşlar.

Sneijder büyük yıldız olarak bu takıma gelmiş ve seveni çok. Hadi sen hocasın karar ve ipler senin elinde. Ama bu kadar önemli oyuncunun hakkında olup bitenleri öğrenmekte bizim hakkımız değilmi? Hangi sebeplerden gidecek giderse bilmek hakkımız değilmi?

Otoriter hoca çıkar açıklar.

Sözlesme sartlarindan dolayi gidecegi belli olmayan bir oyuncu hakkinda kesin konussun öyle mi hahahahaha

Bir de burda mevzu Sneijder - Tudor değil ki.

Bu yönetim geldiğinden beri Sneijder'i paketlemeye çalışıyor tıpkı Melo'da olduğu gibi bunu herkes biliyor.

Şimdi Tudor Sneijder'in oyun tarzına uymadığını söyleyince Tudor'u kalkan yapıp Sneijder'i postalamaya çalışıyorlar işte.

Tudor'u Sneijder gibi bir adamı niye sistemine istemezsin diye eleştir okey'de Tudor yüzünden gidiyor diye zırvalamak saçmalık.

Aysal Terim gibi adama Sneijder'i oynattı , Tudor'a mı kabul ettirtmeyecekler yoksa.

Fb - S.Lizbon maçı antrenman sahasında oynanacak tribün falan yok :asd22:.

Aramızda gerçekten tiner kullananlar var.

Tudor sebebi açıklamıyor , yüreğin varsa açıkla bilmem ne.

Igor Tudor: Kulüp ve Sneijder görüşüyorlar. Her iki taraf için de en doğru kararı alacaklardır.

Yarın UEFA maçın var , kriz şimdilik biraz soğudu , maça odaklanmak var niye Sneijder konusunu deşip olayı ateşlesin. Böyle saçmalık olur mu?

Bir de niye rakibi ezicez , geçicez diye konuşmadı , Galatasaray hocası şaaşaalı bir konuşma yapar gibisinden çamur atanlar var

Igor Tudor: Özel bir durumun içindeyiz. Sezonu erken açtık. Bahanemiz yok turu geçmek zorundayız.

Adama çamur atmayı bırakın da armayı destekleyin. Öteki türlü yaptığınız eleştiri değil hainlik.

Neresi hainlik açıklayabilirmisin ayıptır sorması? Taraftarın ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Bumu hainlik oluyor? Real Madrid Ronaldoyu gönderecek, ama taraftar sebebini öğrenemeyecek ve öğrenmek isterse hainlik olacak? Asıl bundan vazgeçmelisiniz. Bir takım kararlar alıyorsanız, çıkın açıklayın olup biteni. 20 milyon taraftarın bunda hakkı var. Ben Sneijder gibi oyuncunun bu şekilde kulüpten ayrılmasını istemiyorum mesela ve benim gibi çok düşünen insanlar var demekki.

Gökmen Özdenak: Sneijder'i göndermek isteyenlere sesleniyorum; Siz kimsiniz ya... Vicdansızlar !

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt