- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Amrabatı geri alsak olmaz
mı
Olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mı
Hocam koskoca ülkenin en kariyerli hocası Terim zoraki olarak Sneijder'i oynatmadı mı? Yönetim istese Tudor'a oynattıramaz mı? Mesela Tudor değil.
Tudor istemediğini belirtir o ayrı , önce Belhanda'yı yedirdiler şimdi Tudor'u. Yönetim sürekli kalkan olarak yem atıyor , taraftar da kim hedef gösterilirse ona patlıyor
Şimdiye kadar niye açıklamadı? Istemediği belli yoksa Floryada olmazdı kadro dışı olarak.
mı
GS aşkını kalbinde taşıyanların günahını almayalım.Kendi takımlarından bi bok olmayacağını anlayınca bize sardı şikeciler. :asd22:
Nabıyonuz la?
Olmaz.
Gül gibi Moukandjo'yu kacirdilar.. 5 mio'ya sadece hemde
O Terimden daha güçlü Aysal vardı çünkü.
Dursun dediğimiz adam ise TD getirmek için Sneijder'in eline bakıyordu.
Daha dün takımın kontrolünü Sneijder'e veren sözüm ona başkan müsveddesi, bugün bu adamı böyle aşağılayarak yiyemez.
Bunu Tudor'un direktifleriyle yapıyor.
Sneijder ile yapılan görüşmenin ardından kalkıp Slovakya'ya gitti. Sırf Tudor'a danışmak için. Yoksa kampı izlemek hikaye. Apar topar bir gece gidip geldi.
Bu işi yönetimin kendi insiyatifiyle yapmadığı o kadar bariz ki. Daha herhangi bir planları yok. Ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Görmüyon mu Taha.
Alnitak Alnilam Mintaka
Çöp :sarbi:
E tamam bak kendin söylüyorsun , almamış kadroya. Ne istiyorsun daha ne desin?
Mantıklı sebeplerin var sa acikla
Çünkü Amrabat devri bitti. Daha kaliteli kanatlar lazım.
Amrabata 10 basar
Sebeplerini öğrenmek istiyorum, hakkımız değilmi taraftar olarak? Bu üke ve kulüp 100 tane Sneijder göremiyor her yıl. Bu kadar kolaymı Karabükün hocası olarak gelip takımın markasını dışlamak? Böyle iş olmaz Taha kardeş. Yine diyorum, bu takımda Cavanda, Tarık, Selçuk, Donk gibi oyuncular var.
Keita,Ilie,Davala,Kubilay,Arif,Kewel,Hasan...Amrabat kadar yardıran ikinci kanat oyuncusu geldi mi
sadece bruma geldi
amrabat kaliteli adamdı
sneijdere 10 basar diyecektin galiba musafcim