Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam koskoca ülkenin en kariyerli hocası Terim zoraki olarak Sneijder'i oynatmadı mı? Yönetim istese Tudor'a oynattıramaz mı? Mesela Tudor değil.

Tudor istemediğini belirtir o ayrı , önce Belhanda'yı yedirdiler şimdi Tudor'u. Yönetim sürekli kalkan olarak yem atıyor , taraftar da kim hedef gösterilirse ona patlıyor

O Terimden daha güçlü Aysal vardı çünkü.
Dursun dediğimiz adam ise TD getirmek için Sneijder'in eline bakıyordu.

Daha dün takımın kontrolünü Sneijder'e veren sözüm ona başkan müsveddesi, bugün bu adamı böyle aşağılayarak yiyemez.

Bunu Tudor'un direktifleriyle yapıyor.
Sneijder ile yapılan görüşmenin ardından kalkıp Slovakya'ya gitti. Sırf Tudor'a danışmak için. Yoksa kampı izlemek hikaye. Apar topar bir gece gidip geldi.

Bu işi yönetimin kendi insiyatifiyle yapmadığı o kadar bariz ki. Daha herhangi bir planları yok. Ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Görmüyon mu Taha.

Alnitak Alnilam Mintaka

Fener maçına bakıyorum.Ayküt 10 kişiyi kalenin önüne dizmiş yine.:asd22:

Kendi takımlarından bi bok olmayacağını anlayınca bize sardı şikeciler. :asd22:

Nabıyonuz la?
GS aşkını kalbinde taşıyanların günahını almayalım.

Gelin foruma üye olup fikir alışverişi yapalım sayın misafirler.

@Kuşlar; Buyrun gsc olarak hediyemiz olsun

1002821-center-1

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Bu fenerden bir bok olmayacak bu sene yine galiba. Bizim gibi yeni takım kurmaları gerekirdi

O Terimden daha güçlü Aysal vardı çünkü.
Dursun dediğimiz adam ise TD getirmek için Sneijder'in eline bakıyordu.

Daha dün takımın kontrolünü Sneijder'e veren sözüm ona başkan müsveddesi, bugün bu adamı böyle aşağılayarak yiyemez.

Bunu Tudor'un direktifleriyle yapıyor.
Sneijder ile yapılan görüşmenin ardından kalkıp Slovakya'ya gitti. Sırf Tudor'a danışmak için. Yoksa kampı izlemek hikaye. Apar topar bir gece gidip geldi.

Bu işi yönetimin kendi insiyatifiyle yapmadığı o kadar bariz ki. Daha herhangi bir planları yok. Ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Görmüyon mu Taha.

Alnitak Alnilam Mintaka

Antrenörlük kariyeri henüz 5-6 senelik bi hocaya laf geçirmek Terim'e laf geçirmekten kat ve kat daha kolaydır.

Tudor istemiyor olabilir , Dursun isterse oynatır. Dursun Tudor'dan daha çok istemiyor , bak Cenk Ergün'ün dün fikstür çekimi sonrası açıklamasına bak. Tudor'a sallamak kolay niye kimse Cenk Ergün'e sallamadı.Çünkü taraftar Tudor'a çamur atmak istiyor.

Tudor kampa almayarak istemediğini belirtmiş zaten. Ben de istemiyorum ki gitsin , ama tercih bu. Yönetim kıvırıyor şuan başka birşey yok.

E tamam bak kendin söylüyorsun , almamış kadroya. Ne istiyorsun daha ne desin?

Sebeplerini öğrenmek istiyorum, hakkımız değilmi taraftar olarak? Bu üke ve kulüp 100 tane Sneijder göremiyor her yıl. Bu kadar kolaymı Karabükün hocası olarak gelip takımın markasını dışlamak? Böyle iş olmaz Taha kardeş. Yine diyorum, bu takımda Cavanda, Tarık, Selçuk, Donk gibi oyuncular var.

Son düzenleme:
Sebeplerini öğrenmek istiyorum, hakkımız değilmi taraftar olarak? Bu üke ve kulüp 100 tane Sneijder göremiyor her yıl. Bu kadar kolaymı Karabükün hocası olarak gelip takımın markasını dışlamak? Böyle iş olmaz Taha kardeş. Yine diyorum, bu takımda Cavanda, Tarık, Selçuk, Donk gibi oyuncular var.

Hocam Cavanda zaten kadro dışı. Oyuncunun gideceğini açıklanır sonra anlatırsın . Tak adamın maliyetini karşılayamadın kaldı o zaman ne olacak? Adama Karabük'ün hocası olarak geldi diyip küçümsersen biz burda birbirimizi yeriz , hiç bir yere varamayız , üstelik Sneijder bence de gitmemeli ama anlatamıyorum.

Şu sneijder fanlarına özel bir bölüm açıp oraya doldurun naparlarsa yapsınlar.Güzelim transfer nöbetini kirletiyorlar.

Galatasarayı konuşmak için değil sneijderin avukatlığını yapmak için takılanlar var forumda.Madem bu kadar seviyosunuz nüfusunuza geçirin rahatlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt