Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antrenörlük kariyeri henüz 5-6 senelik bi hocaya laf geçirmek Terim'e laf geçirmekten kat ve kat daha kolaydır.

Tudor istemiyor olabilir , Dursun isterse oynatır. Dursun Tudor'dan daha çok istemiyor , bak Cenk Ergün'ün dün fikstür çekimi sonrası açıklamasına bak. Tudor'a sallamak kolay niye kimse Cenk Ergün'e sallamadı.Çünkü taraftar Tudor'a çamur atmak istiyor.

Tudor kampa almayarak istemediğini belirtmiş zaten. Ben de istemiyorum ki gitsin , ama tercih bu. Yönetim kıvırıyor şuan başka birşey yok.

Bu yönetimde kimseye laf geçirecek kapasite yok. Aslında bizim yönetimimiz yok.
Şu adı geçen transferlerin tamamı Tudor'un istedikleridir. Tudor kampa yetişsin dedi 3 transferi yetiştirdiler.
Bu takımdan ne hocalar geldi geçti, ben daha hayatımda bu seneye kadar kampa yetişen transfer görmedim.

Ben zaten Tudor'u suçlu olarak da görmüyorum.
Adam değişik. Tarzı bu.
Suçlu tabiki yönetim. Tudor istemese bile "hoop orda dur bu adam bizim en kıymetlimiz oynatacaksın" demeleri lazım.
Ama Tudor istemediği için bu rezilliği göze aldılar. Tudor istese bugün kadroda bile olabilirdi Sneijder.

Alnitak Alnilam Mintaka

Amrabat çöpün teki değil ama bir adımlık üstünde diye biliriz galiba. Yaptığı en iyi şey götü ile rakibinin şeyini meşgul etmekti bizdeyken.

Yasin Öztekin, zamlı sözleşme teklifi gelmezse; yeni bir takım aramaya başlayacağını yönetime bildirdi. (AMK Spor)

...

Bu yönetimde kimseye laf geçirecek kapasite yok. Aslında bizim yönetimimiz yok.
Şu adı geçen transferlerin tamamı Tudor'un istedikleridir. Tudor kampa yetişsin dedi 3 transferi yetiştirdiler.
Bu takımdan ne hocalar geldi geçti, ben daha hayatımda bu seneye kadar kampa yetişen transfer görmedim.

Ben zaten Tudor'u suçlu olarak da görmüyorum.
Adam değişik. Tarzı bu.
Suçlu tabiki yönetim. Tudor istemese bile "hoop orda dur bu adam bizim en kıymetlimiz oynatacaksın" demeleri lazım.
Ama Tudor istemediği için bu rezilliği göze aldılar. Tudor istese bugün kadroda bile olabilirdi Sneijder.

Alnitak Alnilam Mintaka

Dediğim gibi bak bunu eleştir sonuna kadar , ama adama korkak açıklamıyor falan diyen eleştirmekten fazlasını yapıyor.

kon10 işi neoldu acaba cenk almanyaya gidecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt