- 11 Haziran 2015
- 39.651
- 28.110
- 2.193
MantıklıÖnemli bir maç öncesi futbolcularımızın konsantrasyonu bozulmasın diye transferler açıklanmıyordur, bu kadar kafaya takmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MantıklıÖnemli bir maç öncesi futbolcularımızın konsantrasyonu bozulmasın diye transferler açıklanmıyordur, bu kadar kafaya takmayın.
Rakip ile güres etmek ne zamandan beri yardirmak oldu, ilginc.Amrabat kadar yardıran ikinci kanat oyuncusu geldi mi
sadece bruma geldi
amrabat kaliteli adamdı
amkarbat salman geri dönmüş sanırsam

Antrenörlük kariyeri henüz 5-6 senelik bi hocaya laf geçirmek Terim'e laf geçirmekten kat ve kat daha kolaydır.
Tudor istemiyor olabilir , Dursun isterse oynatır. Dursun Tudor'dan daha çok istemiyor , bak Cenk Ergün'ün dün fikstür çekimi sonrası açıklamasına bak. Tudor'a sallamak kolay niye kimse Cenk Ergün'e sallamadı.Çünkü taraftar Tudor'a çamur atmak istiyor.
Tudor kampa almayarak istemediğini belirtmiş zaten. Ben de istemiyorum ki gitsin , ama tercih bu. Yönetim kıvırıyor şuan başka birşey yok.
amrabat'in menajeri sen misin yoksa yada Turkiye temsilcisi falan renktasbenim köpeğim var sol kanatta hepsinden iyi oynar suan. ciguliye lafım yok gelirse en fazla sinan gümüs etkisi yapar
Almanyadan biri olabilir mi?Cenk bir tur atmaya gitmistiHünkar Mutlu'nun sürpriz dediği kim acaba.?
Reyting icin bekletiyorlar.Hünkar Mutlu'nun sürpriz dediği kim acaba.?
Programı takip ediyorum bakalım kim.? Tabi söylerse.Almanyadan biri olabilir mi?Cenk bir tur atmaya gitmisti
Bu yönetimde kimseye laf geçirecek kapasite yok. Aslında bizim yönetimimiz yok.
Şu adı geçen transferlerin tamamı Tudor'un istedikleridir. Tudor kampa yetişsin dedi 3 transferi yetiştirdiler.
Bu takımdan ne hocalar geldi geçti, ben daha hayatımda bu seneye kadar kampa yetişen transfer görmedim.
Ben zaten Tudor'u suçlu olarak da görmüyorum.
Adam değişik. Tarzı bu.
Suçlu tabiki yönetim. Tudor istemese bile "hoop orda dur bu adam bizim en kıymetlimiz oynatacaksın" demeleri lazım.
Ama Tudor istemediği için bu rezilliği göze aldılar. Tudor istese bugün kadroda bile olabilirdi Sneijder.
Alnitak Alnilam Mintaka
Hünkar Mutlu'nun sürpriz dediği kim acaba.?
Hadi yürü işine o vakit. Hiç beklemesin hatta. Şimdi kazandığı parayı bile bulamaz başka yerde.Yasin Öztekin, zamlı sözleşme teklifi gelmezse; yeni bir takım aramaya başlayacağını yönetime bildirdi. (AMK Spor)
...
amkarbat salman geri dönmüş sanırsam
cok iyi olurYasin Öztekin, zamlı sözleşme teklifi gelmezse; yeni bir takım aramaya başlayacağını yönetime bildirdi. (AMK Spor)
...