Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tinerci köpekler Gignaci nasil alacak merak ediyorum gercekten.
Daha gecenlerde 20-25 milyon euro istiyorlardi adamlar Gignaca.
demin 1 soru sordum arada kaynadi heralde
simdi soruyu bnde unuttum IYI MI
Gökmen Özdenak: Sneijder'i göndermek isteyenlere sesleniyorum; Siz kimsiniz ya... Vicdansızlar !
![]()
oyuncu ile anlasildi sorun yok demis yoneticilerBugün Ntvspor'da akşam Evren Göz Feghouli'yle ilgili detaylar kaldı dedi galiba. Tam dinleyemedim ama bitmek üzere gibi laflar etti. Mariano için zaten yakında resmi açıklama bekliyoruz dedi.
Yalnız Feghouli'yle ilgili tam olarak ne dedi onu başka izleyen varsa yazıversin ben de emin olayım. Bir ara tvden uzak kaldım çünkü duyamadım.
oyuncu ile anlasildi sorun yok demis yoneticiler
Kulüple birkac detay kalmış
Alaves de oynuyor.Ibai gomezi bilen varmi
bizim bazi süper zekalilar bal yapmayan ari diye diye gönderti herifi.
ve bunu yöneticiler demiş süper haberrrrrrrrrr.zaten bugün toplantıda feghouli ve marianonun ismini söyledi muhabir ve soru sordu onlarla ilgili..merto adlarını söylemeden tudora sordu soruyu.oyuncu ile anlasildi sorun yok demis yoneticiler
Kulüple birkac detay kalmış
Tatilde olabilir. (Portekiz/Confederations Cup)gelson martins niye oynamıyo la sportingde en önemli oyuncularından biri
Mert eski sevgilisini düşünüyorŞu resimler çok koydu be
![]()
![]()
Vs
![]()
benim köpeğim var sol kanatta hepsinden iyi oynar suan. ciguliye lafım yok gelirse en fazla sinan gümüs etkisi yapar