Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykutun 2011-2013 kadroları ile şuanki takımı arasında dağlar kadar fark var. (emre,alex,egemen,caner,g.gönül,fransa gol kralı sow,nispeten daha iyi bir volkan)

Bugün Ntvspor'da akşam Evren Göz Feghouli'yle ilgili detaylar kaldı dedi galiba. Tam dinleyemedim ama bitmek üzere gibi laflar etti. Mariano için zaten yakında resmi açıklama bekliyoruz dedi.

Yalnız Feghouli'yle ilgili tam olarak ne dedi onu başka izleyen varsa yazıversin ben de emin olayım. Bir ara tvden uzak kaldım çünkü duyamadım.

Yalnız şaka maka Feguli gelirse harika olur yav.
Hiç ihtimal vermiyorum ama

Gökmen Özdenak: Sneijder'i göndermek isteyenlere sesleniyorum; Siz kimsiniz ya... Vicdansızlar !

:D

Durmadan sneijdere sallıyordu buna ne oldu değişti. Sneijder konusunu kaşığı diye emir mi geldi a spor denen soytarı kanaldan.

Ulan adamların haberleri hep aleyhimize. Yok 12 maçtır avrupada deplasmanda yenwmiyormuş. Yok 6 senede sağ bekle 83 milyon TL ödenmiş. Yok sabri niye gönderilmiş. Yalakaspor

gelson martins niye oynamıyo la sportingde en önemli oyuncularından biri

Beyler Ben geldim.

Simdi 'bir Sen eksikdin' diyenler olacaktir ama Burasi benim evim

GSC de fazla zaman geçiriyorum galiba.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bugün Ntvspor'da akşam Evren Göz Feghouli'yle ilgili detaylar kaldı dedi galiba. Tam dinleyemedim ama bitmek üzere gibi laflar etti. Mariano için zaten yakında resmi açıklama bekliyoruz dedi.

Yalnız Feghouli'yle ilgili tam olarak ne dedi onu başka izleyen varsa yazıversin ben de emin olayım. Bir ara tvden uzak kaldım çünkü duyamadım.
oyuncu ile anlasildi sorun yok demis yoneticiler
Kulüple birkac detay kalmış

Şu resimler çok koydu be

33a51ac6c4f2b6be4fdfc3ee22ecb399.jpg

9874efaae7690f07ea7ae7052dd618e3.jpg

Vs

545a7e72e61f7961e9a776fa958515b2.jpg

Bıyıklı Cüneyt bugün açıklama yapmadımı daha Gökhan ile Sabri, Marianodan daha iyi diye.

Feghouli olumluya dönmeye başlamış

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncu ile anlasildi sorun yok demis yoneticiler
Kulüple birkac detay kalmış
ve bunu yöneticiler demiş süper haberrrrrrrrrr.zaten bugün toplantıda feghouli ve marianonun ismini söyledi muhabir ve soru sordu onlarla ilgili..merto adlarını söylemeden tudora sordu soruyu.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt