Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Ulan gene en önemli transferi en sona bıraktık alsaydık da şimdiden yeseydi idmanlari ligin başlamasına tam tamina 1 Ay var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu arkadaş şu Tudor'u anlamıyorum. İyi güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsun fakat elindeki oyuncuları neden küstürüyorsun?
Kampa oyuncu çağırmamak saçmalık resmen. De Jong'un bizdeki performansını hiç beğenmedim ama kampa alıp neden denemiyorsun adamı? Al kampa o çok övündüğün çalışmanı yaptır. Kondisyonu sağlam, vücudu fit bir De Jong şu ligde iş yapmasın camdan atlarım.
Baktın vurdumduymaz takılıyor. İkinci kampa götürme. Aynısı Sneijder için de geçerli. Tarık, Donk gibi kazmalara şans verip şu adamlara verilmemesi komik. Bu iki adamında yıllık maliyetleri yüksek. Talipleri de yok ise bu adamları kullanmak zorundasın. Kazanmak yerine işleri daha da kötüye götürüyor. İkisininde sözleşmesini fesih etsen 10 milyon € gitti. Yerine adamda alamayacak hale geleceksin. Hiç kafa yok bu Tudor'da. Gelecek oyuncular boşa geliyor. Keşke hiç transfer yapmasalar da Dursun gidene kadar biraz daha sabretsek.
Yahu arkadaş şu Tudor'u anlamıyorum. İyi güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsun fakat elindeki oyuncuları neden küstürüyorsun?
Kampa oyuncu çağırmamak saçmalık resmen. De Jong'un bizdeki performansını hiç beğenmedim ama kampa alıp neden denemiyorsun adamı? Al kampa o çok övündüğün çalışmanı yaptır. Kondisyonu sağlam, vücudu fit bir De Jong şu ligde iş yapmasın camdan atlarım.
Baktın vurdumduymaz takılıyor. İkinci kampa götürme. Aynısı Sneijder için de geçerli. Tarık, Donk gibi kazmalara şans verip şu adamlara verilmemesi komik. Bu iki adamında yıllık maliyetleri yüksek. Talipleri de yok ise bu adamları kullanmak zorundasın. Kazanmak yerine işleri daha da kötüye götürüyor. İkisininde sözleşmesini fesih etsen 10 milyon € gitti. Yerine adamda alamayacak hale geleceksin. Hiç kafa yok bu Tudor'da. Gelecek oyuncular boşa geliyor. Keşke hiç transfer yapmasalar da Dursun gidene kadar biraz daha sabretsek.
Ostersund Isvecin 1. Ligindemi 2. Ligindemi?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kupayi alinca katiliyor benim bildigim.yohhhhh artik 2 ligler de mi katiliyordu uefaya![]()
Kupayi alinca katiliyor benim bildigim.
Ostersund Isvecin 1. Ligindemi 2. Ligindemi?
Kupayi alinca katiliyor benim bildigim.
Beyler de Jong iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu ama Tudor silmis belli
Ama AL ye gecen sezon kupayi aldiklari icin katiliyorlar galiba degilmi?kupadan degil 1 ligdeler.
Evet ama çok nadir rastlanıyor buna. 2.lig takımları kupada genelde fazla ilerleyemiyor ya da 1.ligde düşme hattında bulunan takımlar keza aynen fazla ilerleyemiyorlar.Kupayi alinca katiliyor benim bildigim.
Yok ondan hayir falan gelmez.Beyler de Jong iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu ama Tudor silmis belli
evet kupa ama yinede 1 ligdeydiler öyle görünüyor.Ama AL ye gecen sezon kupayi aldiklari icin katiliyorlar galiba degilmi?
ThefastfootNews @ThefastfootNews 1 hr1 hour ago
#Galatasaray pourrait faire une offre de 5M€ à #WestHam pour le transfert de Sofiane Feghouli (@SuperSportTV). A suivre.
Feghouli ve mariano arka arkaya açıklasalar güzel olurley:
ThefastfootNews @ThefastfootNews 1 hr1 hour ago
#Galatasaray pourrait faire une offre de 5M€ à #WestHam pour le transfert de Sofiane Feghouli (@SuperSportTV). A suivre.
Feghouli ve mariano arka arkaya açıklasalar güzel olurley: