Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan gene en önemli transferi en sona bıraktık alsaydık da şimdiden yeseydi idmanlari ligin başlamasına tam tamina 1 Ay var.

Yahu arkadaş şu Tudor'u anlamıyorum. İyi güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsun fakat elindeki oyuncuları neden küstürüyorsun?
Kampa oyuncu çağırmamak saçmalık resmen. De Jong'un bizdeki performansını hiç beğenmedim ama kampa alıp neden denemiyorsun adamı? Al kampa o çok övündüğün çalışmanı yaptır. Kondisyonu sağlam, vücudu fit bir De Jong şu ligde iş yapmasın camdan atlarım.

Baktın vurdumduymaz takılıyor. İkinci kampa götürme. Aynısı Sneijder için de geçerli. Tarık, Donk gibi kazmalara şans verip şu adamlara verilmemesi komik. Bu iki adamında yıllık maliyetleri yüksek. Talipleri de yok ise bu adamları kullanmak zorundasın. Kazanmak yerine işleri daha da kötüye götürüyor. İkisininde sözleşmesini fesih etsen 10 milyon € gitti. Yerine adamda alamayacak hale geleceksin. Hiç kafa yok bu Tudor'da. Gelecek oyuncular boşa geliyor. Keşke hiç transfer yapmasalar da Dursun gidene kadar biraz daha sabretsek.

Bir bakıma doğru fakat de jong zaten kafasında futbolu bitirmiş biri sonuçta bize katkı veremez. Adam amerikaya sırf kariyeri bittiği için gitti sayılır ama en büyük hata yönetimdeydi son güne kadar diarra de oyala dur genç bir adam alama sonra son 3-4 gün kalsın sıkışıp sneijder'in menajeri aracılığıyla De jong'u getir başlı başına büyük bir hata acaba bonservis parası vermedik ama ne kadar menajer parası verdik umarım bir gün bu paralarda belgeleriyle açıklanır o zaman bu yönetimlerin yatacak yeri kalmaz :oley:

Profesyonel yönetilen her kulüp bizim yaptığımız hamlelerin tam tersini yapıyor.

Yahu arkadaş şu Tudor'u anlamıyorum. İyi güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsun fakat elindeki oyuncuları neden küstürüyorsun?
Kampa oyuncu çağırmamak saçmalık resmen. De Jong'un bizdeki performansını hiç beğenmedim ama kampa alıp neden denemiyorsun adamı? Al kampa o çok övündüğün çalışmanı yaptır. Kondisyonu sağlam, vücudu fit bir De Jong şu ligde iş yapmasın camdan atlarım.

Baktın vurdumduymaz takılıyor. İkinci kampa götürme. Aynısı Sneijder için de geçerli. Tarık, Donk gibi kazmalara şans verip şu adamlara verilmemesi komik. Bu iki adamında yıllık maliyetleri yüksek. Talipleri de yok ise bu adamları kullanmak zorundasın. Kazanmak yerine işleri daha da kötüye götürüyor. İkisininde sözleşmesini fesih etsen 10 milyon € gitti. Yerine adamda alamayacak hale geleceksin. Hiç kafa yok bu Tudor'da. Gelecek oyuncular boşa geliyor. Keşke hiç transfer yapmasalar da Dursun gidene kadar biraz daha sabretsek.

Dursun'a "işler kötü gidiyorsa 25 oyuncuyu gönderemezsiniz o nedenle hoca gider" dediği için Tudor kendisini sildi muhtemelen. Dediğin gibi kampa alıp deneseydi, o antrenmanları yaptırsaydı ve beklenilenden iyi performans da gösterseydi bile önümüzdeki sezon oynatacağını düşünmüyorum.

feghouli ve imbula veya o klas bi orta saha gelsin son senelerin en güclü kadrosunu kurmus olacagiz.
güzel futbol yakindir.

ThefastfootNews‏ @ThefastfootNews 1 hr1 hour ago
#Galatasaray pourrait faire une offre de 5M€ à #WestHam pour le transfert de Sofiane Feghouli (@SuperSportTV). A suivre.

Feghouli ve mariano arka arkaya açıklasalar güzel olur :oley:

ThefastfootNews‏ @ThefastfootNews 1 hr1 hour ago
#Galatasaray pourrait faire une offre de 5M€ à #WestHam pour le transfert de Sofiane Feghouli (@SuperSportTV). A suivre.

Feghouli ve mariano arka arkaya açıklasalar güzel olur :oley:

Güzel eğleniriz bak :D ama sanmıyorum, bizimkiler bizim eğlenmemizi pek sevmiyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt