Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu Volkan nefretinin sebebi ne birsey mi kacirdim acaba ?
Milli takimin kanat oyuncusu, hizli, cok kolay calim atip adam eksiltebilen bir oyuncu. Elimizde boyle biri yok neden alinmasin bedavaya
Lan dalga mı geçiyon?

Bir kaç saat önce Fener feghouli'yi alıyor(1 m € paraları var imkansız) bize Volkan Şen kaldı gibisinden bir mesaj yazıp huzursuzluk çıksın istiyordun

Şimdi de Volkan'ı övüp güzel transfer olur diyorsun

Kapatın şu kuşu kafesine ya

Nabil Djellit iyi kaynak da yeni birsey söylememisler yani bos haber. Görüstügümüz belli zaten.

Sergen transfer haberlerinin sayesinde İngilizce,Fransızca ve İtalyancayı öğrendi.

West Ham karışık sezonunun Yazar, Sofiane Feghouli nerede Galatasaray Umut Türkiye'de geri sıçrama için sağlam bir fırsat vardır. Bu görüşür ...
birkaç hafta boyunca boru olarak, Sofiane Feghouli gelişi İstanbul'un tarafının gündemde. Gerçekten de Galatasaray eski Valencia giyen temsilcileriyle tartışmalara şu anda. o yardım etmek Younes Belhanda veya Bafé Gomis katılabileceğini acccord ise Türk devi top Süper Lig yeniden kazanmak.
Türk kulüp Çekiçler yaklaşık 5 milyon euroluk bir teklif verdi. Cezayir uluslararası Londra'da serbest Geçen yaz geldi, unutmayın. Üstelik diğer caddeleri İtalya'da ve İngiltere'de bile var, ancak Türk teklifin en betonu görünür. Geçen sezon zaten 27 Fenerbahçe katılmak için başarısız olmuştu.

ceviriyi toparladım abi sadece

Son düzenleme:
Galibiyet sonrasi bir Feghouli KAP muazam olur :uyy:

----------------------------------Muslera-------------------------------------------

Mariano (Linnes)--Maicon (Serdar)--Ahmet (Ozan Kabak, Koray)-- Strinic (Carole)

--------------Selçuk (Tolga) -- Imbula (Vainqueur) ------------------------------

Feghouli (Yasin)--------Belhanda (Sinan)---------------Konoplyanka (Garry)

----------------------Gomis (Eren, V.Muriqi)--------------------------------------

Şu kadroyu kurup sezona rahat kafada girmek gerek.
Imbula, Kono, Muriqi opsiyonlu kiralık, Strinic ve Vainqueur'u cuzi miktarda bonservisle alırsak tamamdır.

Vallahi helal olsun Başakşehir yönetimine. 15 milyon + %25 pay mükemmel satış.

Feghouli iyi anlasir Belhanda ve Gomis ile. Hepsi fransisca biliyorlar.

Sensin kus, agzini bozma.

sakin ol dunyayi kurtarmiyoruz, neden huzursuzluk cikarmaya calisayim bos vakitlerimde keyifle takildigim online bir ortamda. fanatik haberiydi ilk yorumum, volkan'in yedek olarak alinmasinda da sakinca gormuyorum, seni ilgilendirmez.

Lan dalga mı geçiyon?

Bir kaç saat önce Fener feghouli'yi alıyor(1 m € paraları var imkansız) bize Volkan Şen kaldı gibisinden bir mesaj yazıp huzursuzluk çıksın istiyordun

Şimdi de Volkan'ı övüp güzel transfer olur diyorsun

Kapatın şu kuşu kafesine ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt