- 2 Temmuz 2011
- 137.943
- 58.823
- 5.488
haberi ben de okudum, yoksa bos haber demezdim zaten
peki kadir.bana göre france futball önemli bi kaynak yeni bi bilgi taşımasa da sana göre...haber yapmış adamlar.guzel bişey bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberi ben de okudum, yoksa bos haber demezdim zaten
peki kadir.bana göre france futball önemli bi kaynak yeni bi bilgi taşımasa da sana göre...haber yapmış adamlar.guzel bişey bu.
Duyumcu musunArkadaşlar Feg'de bizde rahat olun. Onunda ufak problemleri kaldı.
Çünkü beyinsiz,10 hareket yapıp 1 tane fayda sağlayamıyor.Genç değil,aşırı duygusal,ezel rakibimiz serbest bıraktı.En önemlisi kalitesiz.bu Volkan nefretinin sebebi ne birsey mi kacirdim acaba ?
Milli takimin kanat oyuncusu, hizli, cok kolay calim atip adam eksiltebilen bir oyuncu. Elimizde boyle biri yok neden alinmasin bedavaya
haberi yapan adam kolpaci biri degil kesinlikle
----------------------------------Muslera-------------------------------------------
Mariano (Linnes)--Maicon (Serdar)--Ahmet (Ozan Kabak, Koray)-- Strinic (Carole)
--------------Selçuk (Tolga) -- Imbula (Vainqueur) ------------------------------
Feghouli (Yasin)--------Belhanda (Sinan)---------------Konoplyanka (Garry)
----------------------Gomis (Eren, V.Muriqi)--------------------------------------
Şu kadroyu kurup sezona rahat kafada girmek gerek.
Imbula, Kono, Muriqi opsiyonlu kiralık, Strinic ve Vainqueur'u cuzi miktarda bonservisle alırsak tamamdır.
Kardeş önce volkan'a mı kaldık falan diyosun sonra güzel transfer olur gibi konuşuyorsunSensin kus, agzini bozma.
sakin ol dunyayi kurtarmiyoruz, neden huzursuzluk cikarmaya calisayim bos vakitlerimde keyifle takildigim online bir ortamda. fanatik haberiydi ilk yorumum, volkan'in yedek olarak alinmasinda da sakinca gormuyorum, seni ilgilendirmez.
evet normalde o kadroyu kurmak zor ama imknsız değil ancak Dursunun kurması imkansızŞu kadroyu oluşturmak çok zor mu ya?
Arkadaşlar Feg'de bizde rahat olun. Onunda ufak problemleri kaldı.
Feguli gelmeyecek bence. Volkan Şen gelir, feguli parası olcan'a gitti
oyle birsey olursa taraftar cildirir
dedigin gibi ust duzey bir futbolcunun parasi olcana gitti malesef :/
bu saatten sonra gelecek isimler imbula, feghouli kalitesinden olmaz
.