Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu Volkan nefretinin sebebi ne birsey mi kacirdim acaba ?
Milli takimin kanat oyuncusu, hizli, cok kolay calim atip adam eksiltebilen bir oyuncu. Elimizde boyle biri yok neden alinmasin bedavaya
Çünkü beyinsiz,10 hareket yapıp 1 tane fayda sağlayamıyor.Genç değil,aşırı duygusal,ezel rakibimiz serbest bıraktı.En önemlisi kalitesiz.

haberi yapan adam kolpaci biri degil kesinlikle

Haberi yapan kimdir necidir bilmiyorum da 5 milyon euroluk bi teklif yapmisiz. Gorusmeler devam ediyomus. ingiltere ve italyadan teklifler olmasina ragmen Gecen yaz fenerbahce ile anlaşamayan feghouli bu kez istanbula cok yakin demis.

----------------------------------Muslera-------------------------------------------

Mariano (Linnes)--Maicon (Serdar)--Ahmet (Ozan Kabak, Koray)-- Strinic (Carole)

--------------Selçuk (Tolga) -- Imbula (Vainqueur) ------------------------------

Feghouli (Yasin)--------Belhanda (Sinan)---------------Konoplyanka (Garry)

----------------------Gomis (Eren, V.Muriqi)--------------------------------------

Şu kadroyu kurup sezona rahat kafada girmek gerek.
Imbula, Kono, Muriqi opsiyonlu kiralık, Strinic ve Vainqueur'u cuzi miktarda bonservisle alırsak tamamdır.

Şu kadroyu oluşturmak çok zor mu ya?

Sensin kus, agzini bozma.

sakin ol dunyayi kurtarmiyoruz, neden huzursuzluk cikarmaya calisayim bos vakitlerimde keyifle takildigim online bir ortamda. fanatik haberiydi ilk yorumum, volkan'in yedek olarak alinmasinda da sakinca gormuyorum, seni ilgilendirmez.
Kardeş önce volkan'a mı kaldık falan diyosun sonra güzel transfer olur gibi konuşuyorsun

Yedek alınırsa, sorun olmaz demek başka bir şey.

Fener'in 1 m € bütçesi var Feghouli'yi alamayacaklarını bilmiyor musun? Elimizden alacaklarmış gibi konuşup, Volkan'a kalacağız şeklinde konuşup bir kaç saat sonra da volkan'ı övüyorsun salak yerine koyma milleti

Bence kuş olduğun kesinde seni ben kafesleyemem malesef

Ama forumdaki kuşların takibindeyiz

Carsidan aldim feghouli eve geldim volkan sen olacak bi aydir yaziyorum..gelmezse saglam kufurler hazirladim dursuna ozel

sneijderin bugün yarın gideceği söyleniyodu

muhtemelen mariano feghouli kapları o gün gelir

Yine icimiz rahat takim izleyemicez..solbek iki orta saha alinmadikca kono feghouli kanadi bile yapsan bos biktik artik her mac kg olmasindan

oyle birsey olursa taraftar cildirir
dedigin gibi ust duzey bir futbolcunun parasi olcana gitti malesef :/
bu saatten sonra gelecek isimler imbula, feghouli kalitesinden olmaz
.

Aynen öyle bu şişko olcan hiç hesapta yoktu. Büyük zora soktu ve hali hazırda sürmekte olan tüm transferleri etkiledi

GS Futbol Akademi@GSfutbolakademi

Tarama faaliyetleri sonucu oluşturulan Kocaeli U-12 karması ekibi, Emrah Bayraktar tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ağırlandı. Yavru Aslan kampında yer alan minik yetenekler ile Kocaeli U-12 karması, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlık müsabakası oynadı.

nasil belli oluyor ama hesabin sahibi degistigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt