Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
çürük portakaldan bahsetsene biraz ?Bir sezon daha baslamadan bitti
Tesekkurler dursun ozbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çürük portakaldan bahsetsene biraz ?Bir sezon daha baslamadan bitti
Tesekkurler dursun ozbek
Tolga Ciğerci futbolcu ise ben ne olayım.
Bi kadar yeteneksiz adam görmedim. Iorfaya 90lı yıllarda haksızlık etmişim. Kendisinden özür diliyorum.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklimda futbol varsa ve Ben Bu takimin kilit oyuncusu olarak takimi tasiyabilecegime güveniyorsam eger gelirim.
brumaylada cok mac kayipettik gecen sezon.
kadro moktan.
Garry iyi değil abi o yok yani,o kumaş yok.Top kontrolü tekniği 0,sadece hız ve patlayacılık bu yani,topa falan takılıyo,auta çıkıyo.Bruma yanında Messi kalır.Bruma Sneijder in paslarıyla parladı. Bugün wesley olsaydı muhtemel Garry da iyi görünürdü.
Öyle bir oyuncu söyle ki Carole denen ne idiğü belirsizi sırtında taşısın ve kilit oyuncu olsun renktaşım?
bruma lazim tabiki ama o bile olsa sonuc böyle olabilirdi.Faruk oyle diyorsun da Bruma olmadan pozisyona giremiyoruz, topu alipta rakibini karsina alan bir tane cesur oyuncu yok, guntekin bile kafayi yedi hep ayni yerde paslasiyoruz diye
Emre Utkucan'in takima kazandirdigi oyuncular:
Bruma
Telles
Sinan
Tolga
Garry
Carole
Son'daki uclu'yu nasil aldirdi neye dayanarak aldirdi...
Garry iyi değil abi o yok yani,o kumaş yok.Top kontrolü tekniği 0,sadece hız ve patlayacılık bu yani,topa falan takılıyo,auta çıkıyo.Bruma yanında Messi kalır.
Camianın üstünde ölü toprağı var isterlerse 11i toptan degistirsinler gene değişen bi şey olmaz bu seneyi de çöpe atabiliriz
çürük portakaldan bahsetsene biraz ?
Söyleyecek laf bulamadim canim renkdasim. Allah yardimcimiz olur Insallah. Çok kötü zamanlar bizleri bekliyor.
Ben Garry iyi demedim sadece bruma değil mevzu aslında yaratıcı pas(wesley)