Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferde gec kalindigini dusunmuyorum,sanki 8-9 banko adamimiz var 2-3 nokta atisini yetistiremedik takimin nerdeyse tamami degismeli...burada sorun baska

Bu arada ne kadar iyi kadro kurarsan kur bu takım yine başarısız olur. Komutanı kötü olan bir ordunun başarılı olması imkan dahilinde olan bir şey değil. Takımın başında futbolu koşmak ve fizik gücünden ibaret sanan ve bir o kadar da egolu ve kibirli bir hoca var.

brumaylada cok mac kayipettik gecen sezon.
kadro moktan.

Faruk oyle diyorsun da Bruma olmadan pozisyona giremiyoruz, topu alipta rakibini karsina alan bir tane cesur oyuncu yok, guntekin bile kafayi yedi hep ayni yerde paslasiyoruz diye

Emre Utkucan'in takima kazandirdigi oyuncular:

Bruma
Telles
Sinan
Tolga
Garry
Carole

Son'daki uclu'yu nasil aldirdi neye dayanarak aldirdi...

Faruk oyle diyorsun da Bruma olmadan pozisyona giremiyoruz, topu alipta rakibini karsina alan bir tane cesur oyuncu yok, guntekin bile kafayi yedi hep ayni yerde paslasiyoruz diye

Emre Utkucan'in takima kazandirdigi oyuncular:

Bruma
Telles
Sinan
Tolga
Garry
Carole

Son'daki uclu'yu nasil aldirdi neye dayanarak aldirdi...
bruma lazim tabiki ama o bile olsa sonuc böyle olabilirdi.
cünkü kadro les.

ulan orta saha yok kanatin gitmis en önemli transferler bunlar.
heleki orta saha 3 senedir yok.
sen git böyle mac öncesi o mevkilere transfer yapma.
neyse.

Garry, Olcan Adın'ın soldan al da at diye çıkardığı topu Sivasspor ağlarına yollayan Akhisar Belediyespor topçusu olur tam olarak.. Bak Akhisar'da cidden iyi oynar oranın kilit oyuncusu olur bu doğru

Son düzenleme:
Öve öve bitiremediginiz maicon bu mu ?

Yahu yazıklar olsun..derdimden gidip ictim..

Koca Galatasarayin haline bakin arkadaşlar...

Elendik gecmis olsun ...simdinalin safbekinizi solbekinizi ortasahanizi susleyip............

Hala Sneijder olsa kazanacaktik diyenleri de anlamıyorum. Abi olay Sneijder lik değil takım direnci yok . Adamlar bı de farkettiyseniz oyunu epey geniş oynadılar güç yok kondisyon yok böyle olunca da yeniliyoruz . Bizim burada tudor u sorgulayacagimiz kısım hamleler oldu baya sıvadı bu konuda da .

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söyleyecek laf bulamadim canim renkdasim. Allah yardimcimiz olur Insallah. Çok kötü zamanlar bizleri bekliyor.

Amin ama açık konuşayım marianonun yerinde olsam anlaşmış bile olsam iptal ederdim. Diyorum wesley -Belhanda, transfer derdinde değilim bu oyunla messi-ramos olsa bidon olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt