Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hafta sneijder takima doner buyuk ihtimal r yapacaklar baska turlu altindan kalkamazlar

Çok net Tudor,Dursun,Wesley ve yancıları,Selçuk ve yancıları gitmeden bu takım başarılı olamaz bunu anladım..Son 2 senemizi bu adamlar yedi..

Sinan kendini ne sanıyor ya ?

Bi halt sanıyor kendini kupa maçlarında falan 2-3 gol attı taraftar tepemize çıkardı en başında şimdi ki hallerine bak

Keşke benfica alsaydı şunu 2-3 ne verirse göndermeliydik şimdi vazgeçmişlerdir

Bu sezon bunun tripleri çekilmez de defolup gitsin ya

Her eleştiriye katılıyorum ama Sinan konusunda sıkıntı mental bence. Kafa Benfica'da belliki. Kendini veremiyor yoksa bu kadar kötü adam değil.

sag bek Serdar sol bek linnes yapsin gerekirse ama carole oynamasin 2. mac az bir sansimiz varsa o da gider

Carole'a ise değinmeye gerek yok. Bu sezon kendisi yüzünden 2 fb derbisini de kaybettik, iyi scout transferi deniyordu ama cidden inanılmaz boş bir oyuncu.

Yok Fiko gibi başkanımız olmadı, biri 85 yıl sözleşme yapar diyerek aşağıladıgın çok net. Lafının arkasında durmasını öğrenmelisin bir kere. Buna yönelik ben o dönemi hatırlattım, çünkü Fikonun kralı gibi başkanı vardı bu kulübün olumlu ve olumsuz yönüyle. En azından dalga konusu değil, insanlar ağızı açık izliyordu bizi Türkiyede.

Kafa almiyor galiba

Ben ne yaziyorum,Ünal Aysal'in basarilari ortada elestirilecek birsey yok sportif Anlamda diyorum

Selcuk'un sözlesme konusunda elestirdim,5 yillik sözlesme yapilmasini dogru buluyorsan sana gecmis olsun

Ben lafimin arkasindayim 5 yillik sözlesme büyük hataydi,sen heralde selcuk hayrani olarak 5 yil az 85 yil olmaliydi diyorsun

Bakalim sen lafinin arkasinda duracakmisin h.d

Çok net Tudor,Dursun,Wesley ve yancıları,Selçuk ve yancıları gitmeden bu takım başarılı olamaz bunu anladım..Son 2 senemizi bu adamlar yedi..

helal sana kardes dogrulari görebilen biri.
BITIRDILER takimi elbirligle. bencillikleri bu duruma düsürdü.
resemen games of thrones.
ben otruacam tahta derdi.

Son düzenleme:
Bu Gomis, Yasine'e bir maç daha daha dayanır en fazla sonrasında ciddi patlar gibi, birilerinin bu adama görevinin forvetini pozisyona sokmak olduğunu hatırlatmalı.. Adam takımın lideri sanıyor ciddi ciddi kendini

gelecek maca kadar 2-3 transfer yapip sneijderi affederler ortami degistirirler...bu dursun oldugu surece herhangi bir basari elde edemeyecegiz

Senelerdir sinan ve caroleden bise olmayacagini soyluyorum su sabotajcilari kovmayanlarin abv..

Son pozisyonda arkadan daldığında hakem kırmızı çıkarsın diye dua ettim. Tahammül edemiyorum herife her hareketi batıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt