Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Refik akkulahın ikinci üyeliği :)

Her gun Sneijder konusuna girip gondermeye calisan sen degil misin
Adamin asist istatistigine cop/onemsiz diyen sen degil misin
Biraz arkasinda dur soylediklerinin, zaten bir mac da seni haksiz cikarmaz

Sayin Y.R.Akkulah'a da sahsima da hakaret olarak aliyorum bu yorumunu ayrica
Haddini bil

Bu oyuncu grubu lucescuyu da yer ben size soyliyim..oyuncuya dayali sistem hala sevam ediyor..bugun agir idman yaptiriyor diye kovdurmaya calisiyorlar tudoru bu cok net

Kafa almiyor galiba

Ben ne yaziyorum,Ünal Aysal'in basarilari ortada elestirilecek birsey yok sportif Anlamda diyorum

Selcuk'un sözlesme konusunda elestirdim,5 yillik sözlesme yapilmasini dogru buluyorsan sana gecmis olsun

Ben lafimin arkasindayim 5 yillik sözlesme büyük hataydi,sen heralde selcuk hayrani olarak 5 yil az 85 yil olmaliydi diyorsun

Bakalim sen lafinin arkasinda duracakmisin h.d

Heralde hataları olacak sonuçta. Büyük resmi görmekte fayda var.

hala olayi sneijder acisindan dusunuyorsunuz gecen sene sneijder de bruma da oynuyordu bir sey olmadi yine,selcuk yasin carole gibi adamlar kaldigi surece sneijder donse de bir sey degismeyecek ki

hala olayi sneijder acisindan dusunuyorsunuz gecen sene sneijder de bruma da oynuyordu bir sey olmadi yine,selcuk yasin carole gibi adamlar kaldigi surece sneijder donse de bir sey degismeyecek ki

Evet biz Sneijder dönsün, onlar gitsin diyoruz zaten. Siz Sneijder gitsin diyorsunuz, Sorun bu.

Ali Ece: Köy takımına 2-0 yeniliyorsun. Çıkar formayı çıplak oynaya diyeceğim de göbek görmek istemiyorum.

Bu oyuncu grubu lucescuyu da yer ben size soyliyim..oyuncuya dayali sistem hala sevam ediyor..bugun agir idman yaptiriyor diye kovdurmaya calisiyorlar tudoru bu cok net
Futbolcuya dayalı düzeni falan bilmem ama bu maç resmen tudorun kendi bacağına sıkmasıdır. Sneijder gibi bir adamı çöp diye kenara atıp Selçuk Carole tolga gibilerine sarılarak kendi kuyusunu kazdı. Dediğinede şu manada katılıyorum bugün oynayan takım, kim gelse 3 günde yollar. Çünkü hepsi yatmaya alışmış

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok tudor yok dursun yok sneijder yok selcuk yok bilmem ne, takimin anasini aglattilar resmen.
hepsi gitsede kurtulsak.

Evet Sneijder takımda olsaydı bugün antrenman eksikliği ile oynamazdı yine böyle facia yaşardık ama ikinci maç için elinde Sneijder kozun olurdu, rakibinin sahada ayaklarını titretir Sneijderin varlığı, biz nasıl Real ile oynarken Ronaldo'dan tırsıyoruz, onların da Sneijder'e bakışı bu sahada yürümesi yetecekti ikinci maçta bocalamaları için.. Şimdi Yasin ile pek kimse bocalamaz

sneijder brumalarla olmuyordu çünkü takımın başında denizli jor ve tudor vardı üçünü de topla bi t.direktör etmez. imbulayı marianoyu al takıma koy yine bişey olmaz takımın başında hoca yok hoca kondisyoner var

Evet biz Sneijder dönsün, onlar gitsin diyoruz zaten. Siz Sneijder gitsin diyorsunuz, Sorun bu.
Hepsi gidecek ayrım yok..Bu adamlar artık doydu herşeye..Ticaret yapsınlar bu yaştan sonra..Selçuk'la Wesley iki takım çıkarsın halı sahada elleri belinde kendi egolarını tatmin etsinler..Halı sahada suni çim sonuçta onlar orda da oynayamaz..Net bir şekilde Wesley ve Selçuk'u halı sahada takımıma almam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt