Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarısızlığa reaksiyon bile gösteremiyoruz ... vay halimize vayki vayyyy

bu takkm hala eraylara endoganlara para ödüyor kimsede konusmuyor bunu

Yalnız ilginç bir durum var. Bugün Facebook'ta 3 4 farklı yerde maç 2-0 bitecek tarzı yorumlar vardı. Maç gerçekten 2-0 bitince baya bi kıllandım açıkçası

Bizde radikal hoca kavramı bu aralar Tudor hani şu köy takımına yenilen hoca pozisyon vermedik diyen hahahha ulan sen hoca olsan önce 2 tane orta saha aldırırdın takıma

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizimkiler boyuna posuna,istediği transferlere göre hoca beğeniyorlar sonra sahaya çıkınca takım koca bi balon olduğu ortaya çıkıyor.tudorun kötü bi t.direktör olduğu geçen sezon net ortaya çıkmıştı zaten halen neyi zorluyoruz anlamadım. tudordan bi klopp bi simone bi conte çıkacağını sanıyorlar herhalde

Kara kutu tercuman mert arkadaslar o adam herseyı bılıyordur konusturulmalı

sadece Galatasarayli olmasi bile yeter birdaha ki baskanin
Ben eminim Galatasarayli olan biri basarisiz olamaz o koltukta

Yediğimiz 2. golü tekrar tekrar izleyince çok garip bir gol..Adam yürüyerek gol atmış resmen önünü açmışlar..

Nevzat ile Ali Naci'yi bekliyorum metini hazırladım sağlam giydireceğim online olduklar an, ne kadar karaktersiz adamlar bu ikisi ne hayal satmışlar ne yalan söylemişler günlerdir takım durumu ile ilgili

sadece Galatasarayli olmasi bile yeter birdaha ki baskanin
Ben eminim Galatasarayli olan biri basarisiz olamaz o koltukta

Eşi beşiktaşlı yapmış olabilir, nasıl yaptığını da söylemeyelim artık.

Sneijder, Bruma, Podolski gitti bugün sadece yeni gelen Gomis vardı. Bu takım lig de zar zor takım yenerken üstüne 3 adam gitmiş 1 adam mı tüm takımı kurtaracaktı. Acil transferlerin bitmesi gerekiyor yoksa bu kadronun geçen seneden hala bir farkı yok hatta eksikleri var
Umarım şu transferleri yaparlar;
Mariano
Feghouli
Sol bek
Orta saha
DOS
Yedek forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt