- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
bunlar fenerli falan olsa gene iyi ya bunlar dahada kötü garip yaratıklarEşi beşiktaşlı yapmış olabilir, nasıl yaptığını da söylemeyelim artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar fenerli falan olsa gene iyi ya bunlar dahada kötü garip yaratıklarEşi beşiktaşlı yapmış olabilir, nasıl yaptığını da söylemeyelim artık.
Yaa macion 8 milyon euro o adamı cepheden vuruş yapmaya zorlaması gerekli ki zaten Muslera açığı kapatıp net vuruş yapamayacaktı. RezillikYediğimiz 2. golü tekrar tekrar izleyince çok garip bir gol..Adam yürüyerek gol atmış resmen önünü açmışlar..
Evt yunus bey nolacak sımdıTudor bence Dursun'dan daha büyük sorun
Tudor bence Dursun'dan daha büyük sorun
Yediğimiz 2. golü tekrar tekrar izleyince çok garip bir gol..Adam yürüyerek gol atmış resmen önünü açmışlar..
Gitmiyorlar bro. Genel kurullarda ana avrat girmedikleri kaldı yinede gitmiyorlarBu adamlar 2 3 senedir yönetimde ya ben dahil herkese yaziklar olsun ya vallaha yazık utanmaliyiz halimizden
usta napacaz yav bu işiGitmiyorlar bro. Genel kurullarda ana avrat girmedikleri kaldı yinede gitmiyorlar
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gülüyoruz ağlanacak halimizeusta napacaz yav bu işi
Forumda kiralik katil olan vs varmi
Para toplayalim
Kanka sinirden aglayacak haldeydim 3 4 saat önce
deepweb sitelerinden bi katil tutalim bitcoinle falan arkadaslar herkes uc bes kuruş yüklensin
2.de ikisinin de hatasi var da sanki ahmetin sucu daha buyuk, maicon hiyar gibi sirtini donmus ahmet de guya kademesine girmis ama tam arkasinda bekliyor solunu bombos birakip.
yapma rdasss simdi sen bu alintiyi editle hemen bende editliyorum mesajımiRtas oyle bisey yapabilecek olsaydik bile yapamayiz Internette herkesin gorebilecegi bir sekilde yazdigin icin sagol
Ayrica yarin D.O. vurulursa bas suphelisi sen olursun
Hea forumda kahraman olursun o ayri
yapma rdasss simdi sen bu alintiyi editle hemen bende editliyorum mesajımi
Temize çıkıyoruz
Illaki birisi yapacak birseyler birgün bana patlamasin![]()
ahahah canin sagolsunCok gec
Cinayete azmettirmeden raporladim
Sneijder'den Tudor'a niye dondun