Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yediğimiz 2. golü tekrar tekrar izleyince çok garip bir gol..Adam yürüyerek gol atmış resmen önünü açmışlar..
Yaa macion 8 milyon euro o adamı cepheden vuruş yapmaya zorlaması gerekli ki zaten Muslera açığı kapatıp net vuruş yapamayacaktı. Rezillik

Futbol maclarini izlemek benim icin büyük bir hobi hangi takim oldugu farketmiyor
Ben hicbir zaman bireysel anlamda CAROLE denen y.vsagin bu ve bundan onceki hazirlik macinda oynadığı bu 2 oyun kadar garip bir oyun izlemedim hayatımda, net.

Şike yapsan para versen bu kadar olmaz
Silahla tehdit etsen bu kadar olmaz
Bir bayan taraftari koysak oraya cidden bu hatalari yapmazdi

Ula sen profesyonelsin sola doğru pas veriyor kimse yok adam yok pasın gittigi yerde tribün var ve adam bunu sogukkanlilikla yapıyor,utanmadan... bu adam buyuk ihtimal bir travma vs geciriyor tedavi edilmeli hayır için
Sonrada yallah

Bu adamlar 2 3 senedir yönetimde ya ben dahil herkese yaziklar olsun ya vallaha yazık utanmaliyiz halimizden

deepweb sitelerinden bi katil tutalim bitcoinle falan arkadaslar herkes uc bes kuruş yüklensin

2.de ikisinin de hatasi var da sanki ahmetin sucu daha buyuk, maicon hiyar gibi sirtini donmus ahmet de guya kademesine girmis ama tam arkasinda bekliyor solunu bombos birakip.

deepweb sitelerinden bi katil tutalim bitcoinle falan arkadaslar herkes uc bes kuruş yüklensin

Rtas oyle bisey yapabilecek olsaydik bile yapamayiz Internette herkesin gorebilecegi bir sekilde yazdigin icin sagol

Ayrica yarin D.O. vurulursa bas suphelisi sen olursun

Hea forumda kahraman olursun o ayri

Rtas oyle bisey yapabilecek olsaydik bile yapamayiz Internette herkesin gorebilecegi bir sekilde yazdigin icin sagol

Ayrica yarin D.O. vurulursa bas suphelisi sen olursun

Hea forumda kahraman olursun o ayri
yapma rdasss simdi sen bu alintiyi editle hemen bende editliyorum mesajımi
Temize çıkıyoruz
Illaki birisi yapacak birseyler birgün bana patlamasin :D

Sneijder'den Tudor'a niye dondun

tudora donmedim hatta tudora sirtimi donmek uzereyim. mactan sonra sneijder lafini duyunca tuymesi yakismadi en azindan verecek bir cevabin olsun. ve de 1 haftaya sneijderin takimda olma ihtimali tudorun takimda olma ihtimalinden yuksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt