Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Tudor'u destekliyordum önceden ama maç sonrası konuşmaları hiç olmadı

GS hocası böyle konuşmaz

Hala en büyük sorunu kadro olarak görüyorum ama Tudor daha çok fırın ekmek yemesi lazım

Fatih Terim taktisyen değil ama Adam yönetimi ve motivasyon konusunda 1 numara onun ekmeğini yedi

Tudor'da adam yönetimi 0. Bu olmadığı sürece bir şey yapamaz. Belki bunu öğrenir sonra ama başka takımda öğrensin artık

Tespitleri,teşhisleri bence doğruydu gitse bile o iz üzerinden gitmek gerek.
Ama tespit yapmakla bu işin olmadığını Önder Özen'de görmüştük

Bir de antrenman temposu artıyor diye hocayı bence yiyen oyuncu grubu onları da isveçten istanbul'a kadar sopayla kovalamak gerekir

Şartlar ne olursa olsun bu karaktersiz oyuncu grubu dağıtılmalı.
Kesinlikle Leşçuk İnan unutulmamalı

Adamın elindeki bekler; tarık, linnes, carole
Orta sahalar; Tolga, Selçuk, Donk

Bu takım bu alanları yenilemedikçe tudor gitse luce gelse gene bir şey değişmez. Umarım bir an önce transferleri bitirirler dediklerinize katılıyorum

Ahmet ilk yarıda iki tane ara topu kesti ve bir tane neredeyse yüzde yüz gol olacak topu çıkardı..2.golde bariz hatası dışında çok hata yapmadı..Tabi ki yetersiz ama ummadığım bir şekilde iyi olduğu için gözüme çarptı..

Allahınızı severseniz hala gelip burda tudorla ilgili ama ile başlayan cümleler kurmayın tamam kadro kalitesiz transfer lazım ama hoca da kalitesiz hoca da lazım. istediği tüm oyuncular alınsa bile bu herif hiç bi halt YAPAMAZ, kabak gibi görünen bişey

Her gun Sneijder konusuna girip gondermeye calisan sen degil misin
Adamin asist istatistigine cop/onemsiz diyen sen degil misin
Biraz arkasinda dur soylediklerinin, zaten bir mac da seni haksiz cikarmaz

Sayin Y.R.Akkulah'a da sahsima da hakaret olarak aliyorum bu yorumunu ayrica
Haddini bil

Sneijdere hakaret etmedim salliyorsun.

Tamam mi refik.

gecenlerde bir tane velet vardi
ölümüne maiconu savunup ben yillardir portonun maclarini izliyorum diyordu
o arkadas hala burada mi

Bir maçtan da asmak doğru olmaz, yanında oynayanlar da ortada ama ilk maç itibariyle berbat olduğu kesin. Ha 3 maç daha bu şekilde oynarsa o zaman asmaya başlayabiliriz ama daha erken.

Linnes gayet iyi oynadı hiç algı yapmayın. İlk yarıda 2 düzgün atak var topu getiren o, 2.yarı Eren'e bomboş top attı. Ceza alanında Eren efendi eliyle kontrol edip golü yedi sağolsun. Carole içmiş gibiydi ona bişey diyemiyorum ama her baskı yediğinde sıkışık yerlerde top benden çıksın diye Carole'e sıkışık yerde veren Selçuk'a da sağlam sövdüm. Maça derinlemesine bakan adam birsürü şey görür aslında.

Oyuncu grubunun leş olmasından bağımsız olarak geçtiğimiz sezon Tudor'un mentalite olarak yeterli olmadığını,oyunu okumaktan habersiz olduğunu,bildiği tek şeyin öne geçince takımı geriye çekip skorun üstüne yatmaya çalışmak olduğunu çoğu kez ben ve diğer arkadaşlar söylemişlerdi.Bugünkü Tudor tablosu benim için gayet normal.Bu adamın önündeki oyunu okuma kabiliyeti kahvede simit satan simitçiden hallice.Bir kez daha bunu kanıtladı.Bu adam şu ligin 2-3 gömlek üstünde bir kadromuz dahi olsa o takımı şampiyon yapamaz.Kendi takımını oluştursa ne olur.Adam senden benden daha kötü okuyor oyunu.Takım geriye düştü mü mümkün değil bu adamın hamleleriyle bir maç kazanalım

Linnes gayet iyi oynadı hiç algı yapmayın. İlk yarıda 2 düzgün atak var topu getiren o, 2.yarı Eren'e bomboş top attı. Ceza alanında Eren efendi eliyle kontrol edip golü yedi sağolsun. Carole içmiş gibiydi ona bişey diyemiyorum ama her baskı yediğinde sıkışık yerlerde top benden çıksın diye Carole'e sıkışık yerde veren Selçuk'a da sağlam sövdüm. Maça derinlemesine bakan adam birsürü şey görür aslında.
Linnes iyi oyunculardan kurulu ve defansın oturduğu bir takımda hiç sırıtmaz..Bugün çok tek başına bırakıldı sağ kanatta..Yük ona binmesine rağmen bence elinden geleni yaptı..Bir kere aldığı paranın hakkını vermeye çalısıyor ve hangi takımda olduğunun bilincinde bir adam

Rodrigues bitiricilik konusunda Volkan Şen'den de geride bu arada. Hayatımda bu kadar boş topları kaçıran bir oyuncu daha görmedim.

tudorspor veya sneijderspor diye bir sey yoktur beyler
biz bir yanlis var dedik sneijder gönderilemez dedik su ortamda
tudor bos bos konusuyor takima bir sey katamiyor dedik
biz hic ister miyiz gsnin kötü olmasini
alin bakin haftam yine zehir oldu sayelerinde
bir tane comari td yaptilar taktigin tsinden anlamiyor gelmis takimin en önemli adamini göndermeye calisiyor
o kadar cöp dururken sen sneijderi göndermeye calisirsan ters tepkiyi alirsin
bu dünyanin her yerinde böyledir
kimse kusura bakmasin yani

Rodrigues tam Akhisar topçusu fazlası değil..Hiç bir şeyi tam değil adamın

Aynen Rodrigues kötü oldu

3.5 bonservis yıllık 1.3 falan

Biraz üstüne ekleyip daha iyisini almalıydık büyük hata oldu.

lucescuya gercekten teklif götürürmü acaba yaglı surat ve diger hırsızlar

Direk 7 as, 2'de yedek oyuncuya ihtiyacımız var. +Sneijder'in mutlak dönüşü ve Tudor'un mutlak kovuluşu lazım. Anca bunlar gerçekleşirse hayırlı bir gelecekten bahsetmek mümkün olabilir.

Linnes iyi oyunculardan kurulu ve defansın oturduğu bir takımda hiç sırıtmaz..Bugün çok tek başına bırakıldı sağ kanatta..Yük ona binmesine rağmen bence elinden geleni yaptı..Bir kere aldığı paranın hakkını vermeye çalısıyor ve hangi takımda olduğunun bilincinde bir adam

Aynen öyle bugün yorumculara baktım da biraz herkes diline bir Tolga- Linnes dolamış. Tolga dikine oynuyor sürekli beceremese bile hep denedi. Linnes, Eren'e al da at diye pas verdi resmen onun dışında sürekli öne bindirme yapıyor. Bakıyorum en çok kıçını yırtıp sorumluluk alan adamlar hep en çok eleştirilen adamlar oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt