Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben çok ciddiyim ben bu karaktersiz futbolcu topluluğunu serefsiz yonetimi kibirli tudoru çok kafaya takiyorum
Vallahi napıcaz bunlarla göz göre göre bu sezonda elden gidiyor.

Luce gelir 10 hafta sonra gider..Baştakinin gitmesi lazım yok öyle topu teknik direktöre atmak..Tudor'da gitmeli ama önce Dursun

Abi boyle diye diye yediginiz kacinci td olacak tudor allah askina kimi begeneceksiniz?
Ulan terimi bile yediniz vizyonu yok bu adamin diye taktik bilmiyormus..hayatimizda belkide yasayamayacagimiz seyleri yasatti adam taktik yok bam bam futbolu izlemek istemiyoruz dediniz yolladiniz.
mancini geldi ayaklarini uzatti chelsea macinda dediniz deplasmanda yenemiyoruz dediniz yolladiniz..prandelli geldi sacmaladi gitti hamza sicti batirdi vs vs.riekerink beden hocasi lakabi taktiniz.
kisacasi her gelen gideni aratiyor terimden beri.tudorda gitse bi bok olmayacak..
tudoru savunmuyorum yarin kovsunlar uzulmem.bu takimi taraftari camiayi kenetleyecek tek adam terimdir o ikna edilene kadar da degisiklige gerek yok.

Terim bir Ergin hoca kadar olamadı milli takımı bize tercih etti ama kısa dönemde şampiyon olabilmek için ona ihtiyacımız var..Geçen sene hakemler en az 10 maçta skora etki ettiler..Bir metre mesafeden ele gelen topu göremedi hakemler nedense..Geçen sene son haftaya kadar kovalardık hakemler etki etmese

Hayir anlamadığım nokta 2 senedir rezilleri oynayan bi oyuncu topluluğuna sahibiz sen neyine guvenip en iyi oyuncularini satip on eleme macina bu rezil kadronla çıkıyorsun ? Su macin oncesine kadar tum transferleri bitirmek zorundaydik belliydi boyle olacağı

Elendik. Turu buradan çeviremeyiz artık, temmuz ayında Avrupa'dan elendikten sonra da benim icin ne transferin ne ligin ne de sezonun hiçbir anlamı kalmaz bu saatten sonra.

Heisenberg efsanesi geri döndü arkadaslar :hat:

Luce filan yazmayın boş yere hoca değişme ile işler düzelmiyor yılanın kafasını koparacan dursun defolup gitmeli isterse guardiola siemone Mourinho üçlüsü bir yönetsin bu yönetim ile bir şeyim olmaz

Karsidaki takimi trde herhangi bi takim kevgire cevirir..bu sonucun sneijderle brumayla alakasi yok..adamlarin yillik maasi selcukla esit neredeyse ayip yahu dogru durust bir pozisyon olmaz mi? Gecen seneden ne farki var bu takimin?

Igor Tudor / Teknik direktörlük tecrübesi pek yok.
Jan Olde Riekerink / Beden egitimi hocasi.
Mustafa Denizli / Emekli dede.
Hamza Hamzaoğlu / CV'si yetersiz, köylü.
Cesare Prandelli / CV'si yeterliydi olmadi. Yükledigi kondisyonla üstteki eleman 3 kupa alabildi sans eseri. Top oynatmadi bu Italiano.
Roberto Mancini CV'si yeterliydi olmadi. Deplasmanlarda top oynatmadi. Yabanci sinirindan dolayi cekti gitti. Adam gibi adam.

Bu takima Terim sonrasi 2 italyan geldi baska da kimse gelmedi.

Abi boyle diye diye yediginiz kacinci td olacak tudor allah askina kimi begeneceksiniz?
Ulan terimi bile yediniz vizyonu yok bu adamin diye taktik bilmiyormus..hayatimizda belkide yasayamayacagimiz seyleri yasatti adam taktik yok bam bam futbolu izlemek istemiyoruz dediniz yolladiniz.
mancini geldi ayaklarini uzatti chelsea macinda dediniz deplasmanda yenemiyoruz dediniz yolladiniz..prandelli geldi sacmaladi gitti hamza sicti batirdi vs vs.riekerink beden hocasi lakabi taktiniz.
kisacasi her gelen gideni aratiyor terimden beri.tudorda gitse bi bok olmayacak..
tudoru savunmuyorum yarin kovsunlar uzulmem.bu takimi taraftari camiayi kenetleyecek tek adam terimdir o ikna edilene kadar da degisiklige gerek yok.
Ben kendi yorumumu söyliyim.Mancini,Tudor ve Prandelli'nin oyuna bakış açışı çok benzer,o anlayış bu ligte iş yapmaz.Terim ve Hamza ise kaos futbolu oynatan,bellirli bir sistemi olmayan hocalar.Riekerink ilk Td deneyimini burda yaşadı,o kısma girmeye gerek bile yok.Ben öyle 10 kişinin topun arkasına geçtiği bir takım istemiyorum ya da cezasına dolduralım sekeni alıp paldır küldür sistemsiz hücum edelim istemiyorum.Almanya'nın oyun tarzısını seviyorum,ona göre bir hoca alınmasını istiyorum.Daha çok ayağımızda kalsın,ilerde basalım ama gerektiğinde topun da arkasına geçelim istiyorum.Kontraya da çıkabilmeliyiz diyorum.Yoksa Bi İtalyan geliyor defans yapalım 1-0 olsun bizim olsun diyor,ya da Terim gibi bir hoca geliyor ne olursa olsun şuursuzca hücum edelim diyor Madrid 6 tane atıyor,biri gelip Ceyhun'u oynatıyor diğeri gidip Danny aldırıyor.

hala feguli imbula lemina açıklanmamış
bu kepazeliği örtmeye bile uğraşmıyorlar artık

vay be

Mariano geliyor yarin
birde Sneijder konusu cabuk belli olur artik (gündem degisfirme ). Sneijder yollanir, Nando ile uzatirlar ( taraftari sakinlestirmek icin )

Eger Hafta ya kazanirsak, sneijder 100% yollanir (tudor kendisine peygamber tedirtir, Belhanda muazzam der )

tudor bu maçta saçma işler yaptı, doğrudur ama hemen tudor'u yollayın demek de pek doğru bir düşünce değil. şuanki kadro geçen seneki rezil kadrodan bile daha kötü bir kadro. takımı geçen sene ayakta tutan 3 oyuncu yollandı. daha sadece 3 transfer yapıldı ki ofansif anlamda oyunu kuracak olan adam sakatlandı, oynamadı. diyeceğim o ki mevcut kadroya kimi getirirsen getir bu kadroyla hiçbir başarı elde edemez. minimum 5 transfer yapıldıktan sonra anca bu kadro adam olur. yoksa tudor gitmiş, ahmet gelmiş pek bir önemi yok. 6 ay sonra onu da yollarız

Ben kendi yorumumu söyliyim.Mancini,Tudor ve Prandelli'nin oyuna bakış açışı çok benzer,o anlayış bu ligte iş yapmaz.Terim ve Hamza ise kaos futbolu oynatan,bellirli bir sistemi olmayan hocalar.Riekerink ilk Td deneyimini burda yaşadı,o kısma girmeye gerek bile yok.Ben öyle 10 kişinin topun arkasına geçtiği bir takım istemiyorum ya da cezasına dolduralım sekeni alıp paldır küldür sistemsiz hücum edelim istemiyorum.Almanya'nın oyun tarzısını seviyorum,ona göre bir hoca alınmasını istiyorum.Daha çok ayağımızda kalsın,ilerde basalım ama gerektiğinde topun da arkasına geçelim istiyorum.Kontraya da çıkabilmeliyiz diyorum.Yoksa Bi İtalyan geliyor defans yapalım 1-0 olsun bizim olsun diyor,ya da Terim gibi bir hoca geliyor ne olursa olsun şuursuzca hücum edelim diyor Madrid 6 tane atıyor,biri gelip Ceyhun'u oynatıyor diğeri gidip Danny aldırıyor.

renktas bu ulkede olmuyor iste kimi getirirsen getir tutmuyo sistem..suursuz hucum yapip 6 yemedik guzel oynadik drogba sakatlandi mac koptu sonra ronaldoda asiri formdaydi..ayni takimi bi onceki sene yendik.
vizyon taktik yok vs diye gonderdigimiz adam en azindan rm ile oynadi yahu..bugun rmadriden 6 yeseydikte su koy takimina elenmeseydik..hangisi vizyon sence?
terim gibi adamdan sonra mancini prandelli hamleleri de sacmaydi..hucumu seven o donem tuchel fevre gibi adamlar bostaydi ismi daha buyuk diye mancini getirildi maalesef..tudorla olmayacak o anlasildi ama cozum luce de olmayacak..yada baska yabanci tdirektor.camia bolundu taraftar bolundu..sual edilmeyecek adam lazim bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt