Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar transfer yapip kulubu bir sonraki yinetime borc bataginda devrederek zarari ikiye katlatacak 10 yil geri goturtecek bir yonetim anlayisiyla yonetiyorlar bir an once akli basi yerinde bir yonetim gelmeli tum transferleri durdurmali alinanlar ortada gerekirse u21 le sahaya cikalim yeterki bu yonetim daha fazla hasar vermeden defolup gitsin

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomise,belhandaya 3 -3,5 milyon bayıyosan feghouli de 3 -3,5 milyona anca gelir.adam westhamın en çok kazanan 2.oyuncusu diyolar.

Ali Ece ''Gomis, Emrah'ı, Yasin'i falan görünce demiştir Payet'ten nerelere düştük diye.''

ya arkadas kafayi yiyecegim. Bakin hatasiz kulüp yönetimi istemiyorum, illa ki hata olur. 1 olur 2 olur 3 olur ama bi kulübün aldigi her karar, yaptigi her transfer hatali olur mu yahu...

fazla geriye gitmeyelim, bu sene yapilan transferlere bakalim. Allah askina bu maicon denen kamyon herife kim ne diye 7 milyon bonservis verir, akil alaacak is degil. Yahu 7 milyona vasatüstü iyi bi stoper alirsin, hem de avrupada oynayan.

belhanda gibi hem citkirildim hem de kalitesi kisitli olan bi adama nasil o kadar bonservis verilir allah kitap askina. aldigi maas da cabasi. bi de isin yoksa 4-5 sene bunun kahrini cek. ya bi saklaban gidiyor digeri geliyor, sistem ayni devam ediyor. yeter la yeter la yeter la, bipleyecem sizin yapacaginiz planlamayi da yaptiginiz transferleri de teknik direktör secimini de.

belki linc edilirim ama size söylüyorum, bu takim küme bile düsebilir bu dursun denen orman cocugu bu kulübün yakasindan düsmedigi sürece. hic lami cimi yok, sakasi hic yok, küme düser bu takim, vallahi de düser billahi de düser. Nasil son 2 sene 4.lüge bile göbek atacak kivama geldiysek, önümüzdeki sene orta siralara hatta küme düsmemeye oynariz. O tudor denen bodyguard kilikli zir cahile de bi cift lafim var: ulan sneijder senin namusuna mi göz dikti, senin bi yerine mi bisey yapti lan... ne demek no sneijder no transfer... ne soracaz sana o zaman? sakalini ne zaman tiras edecegini mi soracaz ulan.

uzun lafin kisasi: su güzelim kulübü her kim bu duruma düsürdüyse, hepsinin suratlarina kücük abdestimi yapayim, olmayan beyinlerine tükürdüklerim.

tudorun futbol anlayisini hala elestirmeyecegim sonucta gecen seneki kadro oynadi adam 6-7 11 oyuncusu istedi surekli hoca harciyoruz sanki
Kendisini harcatıyor. Rakip Arsenal falan değil, hala ismini ezberlemediğim, muhtemelen de ezberlemeyeceğim bi takım. Ayrıca oynamak istemediği her halinden belli olan kıçı kalkmış Sinan 87 dakka falan sahada kaldı. Dünün sorumlusu Tudor'dur.

Acaba diyorum su maglubiyet belkide elenmek sezon açisindan hayirli mi oldu. Artik kulüpte en yasli dinazorun Dursun ve ekibini koruyacak cümle bile kullanmasina izin verilemez. Dursun bunu bilerek Tudoru kurban edebilir. Luce gibi adamlara yönelir. Elenirsek eger Bu Tür transferlere devam Eder Feg ve Orta saha icin servet dökebilir.
aynen öyle fazla hayırlı oldu ve avrupada devam edersek eger gomis,belhanda ve feghouli gibi oyuncular tudoru sıkınıtlı bulyosa ki bulabilir.tudor her türlü yolcu görünüyor en ufak hatasında.

Son düzenleme:
Kendisini harcatıyor. Rakip Arsenal falan değil, hala ismini ezberlemediğim, muhtemelen de ezberlemeyeceğim bi takım. Ayrıca oynamak istemediği her halinden belli olan kıçı kalkmış Sinan 87 dakka falan sahada kaldı. Dünün sorumlusu Tudor'dur.

o konuda haklisin en azindan Emrah oynayabilirdi ama Caroleyi oynattigi icin suclayamiyorum takimda oyuncu yok

Sneijder geldi mi?

@gsyeniden

Değerli Galatasaraylılar, Yönetim kurulumuza erken seçim çağrısında bulunmuştuk, bu davet halen geçerlidir ve üyelerin katılımına açıktır.

hiç gerek yok.6 gun sonra yine maç var.gece olunca kafayı koyup yatıcan.tatildeysen kafa dagılır zaten.evdeysen çerezlik bikaç dizi açıp günü bitircen.çok basit.

Yok renkdas simdi ise geldim. Kafa dagitmak lazim. Galatasaraya mental olarak bagliyiz. 2-3 Senedir hicbirseyden tad alamiyorum yemin ederim.

@gsyeniden

Erken seçim talebinin ne transferlerle, ne 90 dakikaya sığan saha sonuçlarıyla ilgisi yoktur. Yönetim tarzının iyileşmesi ihtiyacı sabittir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt