Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarı kameraya yansımadı herhalde. 87. dk ya kadar sahada kalması Tudor'un büyük eksikliği.
Gerçi kenarda da adam yoktu ya neyse.

Sinan artık gitmeyi kafasına koymuş. Bir an önce satılmalı. Keyfi istediği zaman oynayacak 1 oyuncu bırakılmamalı takımda. En az 10 oyuncu gönderilip bir o kadar da transfer şart bu takıma.
İkinci yarıda sırt numarası olan 11i gördüm vallahi bir kere . :) günahını almayalım şimdi lütfen

----------------------muslera--------------

serdar aziz----------maicon----ahmet---------linnes

--------------tolga------ koray--------------------

garry-------------belhanda------------ emrah

-----------------gomis------------------------

başka isim gelmedi aklıma.2.maç için en iyi kadro bu bence.

sergen git dart falan oyna.

Şu hale bak
3 oyuncu dışında geçen sene ki rezilliğin aynısı

Tiksiniyorum
Midem kalktı

Şu tavırlarından sonra ben olsam Sinan'ı yollamam. Ondan gelecek 2 milyon gelmez olsun. Süresiz kadro dışı bırakır futbol hayatını bitiririm. Yok öyle hem hiçbir şey yapmayacaksın hem de istediğin anda istediğin gibi davranacaksın. Sürünsün altyapılarda futbolu unutsun...

Avrupadan elendik,ligde bu sartlarda havlu atariz

Abdurrahim Albayrak göreve !!!

Ulan baskete yönelelim diyeceğim ondan da halimiz içler acısı abv yönetim

Bu takım lig başlayana kadar çok değişecek de bu hocaya güvenim sıfır seviyesinde. Avrupa dan elendik büyük ihtimalle zaten maalesef. Hagi gelmeli acilen en azından. Macera aramaya gerek yok. Hagi nin hocalık seviyesi artık baya baya iyi seviyelerde. Boş durup oldum ben demedi yıllardır. Çalışarak üstüne koya koya ilerledi.

I love you hagi demeye tekrardan tam zamanıdır

Bu takım lig başlayana kadar çok değişecek de bu hocaya güvenim sıfır seviyesinde. Avrupa dan elendik büyük ihtimalle zaten maalesef. Hagi gelmeli acilen en azından. Macera aramaya gerek yok. Hagi nin hocalık seviyesi artık baya baya iyi seviyelerde. Boş durup oldum ben demedi yıllardır. Çalışarak üstüne koya koya ilerledi.

I love you hagi demeye tekrardan tam zamanıdır
sneijderi de çok tutuyo hagi.sneijder ve belhandayı iyi bi şekilde oynatabilir.abi elenirsek hafataya tudor kesin yolcu zaten...

yaglı surat keske abdullah hocaya teklif yapsaydı enazından belki kabul ederdi adam

2 tane sağlam merkez orta saha gelip Selçuk yedeğe atılmazsa 8.liğe oynarız

şunu da söyliyim şu an kadro olrak fener bizden daha önde.savunmadaki kajeri ve skrteli düşünrsek...fener sezonu geç açmasına ragmen dün o isveç takımına yenilmezdi.ballarını da hesaba katarsak...

Başından beri 2009-10,2010-11 sezonları yükleniyor diye bas bas bağırıyorduk burada. 3 transferle bulutlar üstüne çıkanlar umarım artık uyanmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt