Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım yok ortada ama yapacakları saha içi hamleler ile gösteriyo bazı şeyleri
Mesela gomis'i beğendim gomis iş yapar diyebiliyorum ama maicon için diyemiyorum onu

şöyle birşey var Gomis sırtı dönük topu alır birilerine indirir gol atamasa da beğenirsin.. Ama takımın tüm yükü Maicon-Çalıkta yani en ufak hatayı kaldıracak bir durumda değildik .. Adam ilk resmi maçına çıkıyor böyle bir saçmalıkla karşılaşıyor.. Belki çok iyi çıkmaz ama ben Maiconun bu kadar da kötü oynayacağını düşünmüyorum..Hele bir takım otursun o da biraz ritm bulur

Ben oyunculara kesmek istemiyorum tabi ki faturayı ama yıldız takımda bu kadar kazmanın bulunması canımı sıkıyo

maicon ile ekstradan şunu söyleyim.dünkü takım fizik olarak çok iyiydi.maicon bikaç pozsiyonda ayıboganlıgını gösterdi.ve ayrıca...hücuma yerden en fazla isabetli pas atan futbolcu dün maicondu,ne yazık ki.

Sinan dün çok ruhsuzdu ama bunda tudorun da payı büyük..Ya bu adamın yaptığı tek iş sağdan dribblingle top getirip şut atmak..biz adamı bir ara sırtı dönük oynattık ve çoğunlukla sola yakındı.. bu şekilde sinan konsantre de olsa birşey yapamazdı..

Sinan geldiginden beri ruhsuz zaten. Acayip sasiriyorum bunun tavirlarina. Sen kimsin ya? Sen kimsin ki, böyle ruhsuz ruhsuz oynuyorsun?

Ulan Galatasaray´a birsey mi verdin de birsey bekliyorsun bizden? Kimsin lan sen? Bunu da derhal postalasinlar.

2 Milyon´a bile yollarim. Defolsun gitsin. Lesh bir futbolcu benim gözümde

dün sinan ve selçukla 9 kişi oynadık.carolı da rakapten sayarsak 8 kişi vardı sahada.3 ü futbolcu.

Evet haklı olduğun şeyler var bu dediklerinde ama yinede Belhanda daha sahaya çıkmadı,belkide büyük katkı sağlayacak veya belkide 2.maçta takımı ateşleyip turu geçeceğiz ben umudumu yitirmedim bu turdan ama bu rezilliğe bahane bulunmaz.Bu kadar yetersiz bir kadroyla bu tura girmekte büyük hata,Sneijderi takımda olduğu halde kadroya almamakta büyük hata bu maçta Sinan-Carole'a bu kadar sabretmekte hatadır.
Sen elinde ki değeri kadroya almıyosun bu nasıl kafa

Yıldızların hepsini yolladın disiplinsizler diye elinde ki senin sözünden çıkmayan koyunları görüyoruz

Hadi onu geçtim kendi takımımı kurucam dedin ortada takım yok nerde bu takım avrupa maçına cıkıyosun sen eski takımla bu ne rezillik

şöyle birşey var Gomis sırtı dönük topu alır birilerine indirir gol atamasa da beğenirsin.. Ama takımın tüm yükü Maicon-Çalıkta yani en ufak hatayı kaldıracak bir durumda değildik .. Adam ilk resmi maçına çıkıyor böyle bir saçmalıkla karşılaşıyor.. Belki çok iyi çıkmaz ama ben Maiconun bu kadar da kötü oynayacağını düşünmüyorum..Hele bir takım otursun o da biraz ritm bulur
Bana biraz ağır geldi
Takım oturunca düzelir belki ama ümit vermedi pek fazla

Sinan aslında kötü oynadı da diyemeyiz. Adam yoktu resmen :(
Arada sırada kameraya yakalanmazsa oyunda olduğunu bile unuturduk.

maicon ile ekstradan şunu söyleyim.dünkü takım fizik olarak çok iyiydi.maicon bikaç pozsiyonda ayıboganlıgını gösterdi.ve ayrıca...hücuma yerden en fazla isabetli pas atan futbolcu dün maicondu,ne yazık ki.
Yanında ki adamlar değişince görelim bide belki iyi oynayabilir şu an için tedirgin etti beni

Bu Sinan´a kanat filan diyorlar alakasi yok. 3.ligde bile kanat olarak oynayamaz bu ruhsuz.

Olsa olsa forvet olur (Burak misali), o da bizde degil, 2.lig takimlarinda. Belki.

bay jor varkende demistim leşçugu kesebilecek göt gelen hocaların hicbirinde yok tudor dahil

neyse beyler bugün kimi aliyoruz
transferci yalakalar yok mu

Sinan'ı şutla

Carole senin takımında yedek
bile olamaz

Selçuk denen adam yedekten öteye geçmez

Tolga senin seviyen değil

Linnes yedek

Yasin yedek

Rodrigues yedek

Bu saydığım isimleri yedeğe düşürecek adamlar gelmediği sürece bu seneyi çöpe atabiliriz

2. yarı kameraya yansımadı herhalde. 87. dk ya kadar sahada kalması Tudor'un büyük eksikliği.
Gerçi kenarda da adam yoktu ya neyse.

Sinan artık gitmeyi kafasına koymuş. Bir an önce satılmalı. Keyfi istediği zaman oynayacak 1 oyuncu bırakılmamalı takımda. En az 10 oyuncu gönderilip bir o kadar da transfer şart bu takıma.

Emrah Başsan 5-6 dakikada Sinan'dan daha fazla katkı verdi dün

Herif cidden Gomisi kizip durdu diye cikardi. Gerideyiz forveti cikariyor. Sinan sahada kaliyor, lescuk sahada kaliyor. Kafayi yememek elde degil

Taraftar yönetimi, Tudor´u cok ciddi köseye sikistirmali. Nefes bile almamalari lazim baskidan.

Sneijder kalacak (inadina artik), sol bek, stoper, 2 orta saha, kanat ve forvet alinacak, Tudor gidecek, Lucescu gelecek.

Inanilmaz bir tepki ve baski olmali. Baskidan, elestiriden aglamalilar artik. Lanet olsun niye geldim bu dünyaya demeliler.

Bu noktaya geldik artik. Herkes üzerine düseni yapmali. Bunun sakasi kalmadi artik.

1996-97 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
1997-98 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
1998-99 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
1999-00 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
2000-01 Fenerbahçe Mustafa Denizli Türkiye
2001-02 Galatasaray Mircea Lucescu Romanya
2002-03 Beşiktaş Mircea Lucescu Romanya
2003-04 Fenerbahçe Christoph Daum Almanya
2004-05 Fenerbahçe Christoph Daum Almanya
2005-06 Galatasaray Erik Gerets Belçika
2006-07 Fenerbahçe Arthur Antunes Coimbra "Zico" Brezilya
2007-08 Galatasaray Cevat Güler Türkiye
2008-09 Beşiktaş Mustafa Denizli Türkiye
2009-10 Bursaspor Ertuğrul Sağlam Türkiye
2010-11 Fenerbahçe Aykut Kocaman Türkiye
2011-12 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
2012-13 Galatasaray Fatih Terim Türkiye
2013-14 Fenerbahçe Ersun Yanal Türkiye
2014-15 Galatasaray Hamza Hamzaoğlu Türkiye
2015-16 Beşiktaş Şenol Güneş Türkiye
2016-17 Beşiktaş Şenol Güneş Türkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt