- 2 Temmuz 2011
- 137.853
- 58.764
- 5.488
selçuk,carole,yasin acilen kadro dışı bırakılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haftaya maçı 5-0 kazansak bile tüm stad tudor istifa dursun istifa diye bağırmalı
bu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.
burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.
Alıcaz maçı bemceİsveç Gazetesi tudor:kuradan önce tanımıyordum sözüne atfen "artık iyi tanıyor" başlığı atmış. Cehenneme hoş geldin Galatasaray başlığı bile varmış.
Bunları gördükten sonra Ali Sami Yen de bizim yüce oyuncuları ayakta alkışlamak isterdim.
Hadi yiyorsa, yüreginiz varsa Sneijder´i gönderin de görelim. Dayak yiyen yönetim olarak tarihe gecin.
Beceriksiz, vizyonsuz, capsiz, hain herifler. Bezdik ya artik bezdik.
Dursun Özbek döneminde yasadigimiz rezilliklerin haddi hesabi yok artik ya.
yazın 10 derece kışın -50leri gören bir yermiş. Çim yetistirmek sıkıntılı olabilir bu şartlarda. sebep budur belkififa bu suni çim i neden yasaklamıyor. futbolun içine ettiği aşikar.
Sergen aynen katılıyorum elimizde topla katedebilen ne kadar adam varsa saha ya sürmeliyiz özellikle sinanı çok iyi motive edersek Sinan 2 gol gömerbu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.
burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.
Gönderecekler renktaş ve taraftar da tt yapıp duracak. Sonuçta bişey olmayacak.